Opret brugerGlemt adgangskode
Double 07 Væglampe - Foscarini
Double 07 Væglampe - Foscarini
Double 07 Væglampe - Foscarini
Double 07 Væglampe - Foscarini
Double 07 Væglampe - Foscarini
Specifikationer
EAN:
8200900000784, 8200900000785
Lyskilde:
Max 2 x 77W E27
Materiale:
Mundblæst glas og metal.
Farve:
Elfenben eller hvid.
Højde:
240 mm
Bredde:
260 mm
Dybde:
130 mm
Vægt:
2,0 kg

Double 07 Væglampe - Foscarini

DKK 2.415,00
Prisgaranti

   14-16 dage
Vælg imellem følgende lyskilder
stk.
Varenummer: 8200900000783
Design

Valerio Bottin for FoscariniKoncept 

Double 07 Væglampe med holder i lakeret metal og mundblæst poleret glas skærm, hvid indeni og farvet eller hvid udenpå.Lyskilde

Halogen 2x20W Sparepærer E27
Højde 240 mmBredde 260 mm

 


Dybde 130 mmMateriale

Mundblæst glas og metal.Farver

Elfenben eller hvid.
Vis mere
Vis mindre
Design
Valerio Bottin for Foscarini

Koncept 
Double 07 Væglampe med holder i lakeret metal og mundblæst poleret glas skærm, hvid indeni og farvet eller hvid udenpå.

LyskildeHalogen 2x20W Sparepærer E27
Højde 240 mm Bredde 260 mm
 Dybde 130 mm

Materiale
Mundblæst glas og metal.FarverElfenben eller hvid.

Vægt
2,0 kg
Foscarini


Foscarini blev etableret i 1981 i Venedig. De startede med at udforske materiale muligheder, som Murano glas.

Virksomheden arbejder både med etablerede designere, som har skabt nye tendenser og med yngre, nye eksponenter for alternative stilarter og metoder.

Det giver et højst originalt udvalg og det gør Foscarini til en af de mest varierede indenfor belysning.

Foscarini skaber sande lys skulpturer, som giver os følelsen af kærtegn, poetisk favntag, let berøring, sensuelt omfavnelse og forførende skjult lys.

Foscarini oversætter lys-filosofi og de er karakteriseret ved at have en stor respekt for lyskilden.

Ligeledes er de karakteriseret ved at have en høj grad af kreativitet ved at benytte materialer, farver, finish og strukturer, der går ud over, hvad der er blevet gjort før.
Foscarini har også benyttet sig af flere kendte og velrenommerede designer, hvilket helt sikkert er grundlaget for deres store succes. Rodolfo Dordoni som ligeledes har designet for Flos ses iblandt designerne.

Derudover ses Jozeph Forakis, Patricia Urquiola og Marc Sadler. De har alle bidraget med deres kreativitet til at opfylde Foscarinis værdier om nytænkning.
I løbet af årene har de udvidet deres brug af materialer til at omfatte satin-finish glas, polyethylen, træ og aluminium, samt patenterede materialer såsom en eksklusiv tekstureret glas-væv og Carbonfiber komposit eller Kevlar® som er et registreret varemærke tilhørende EI du Pont de Nemours and Company.

Som en virksomhed med en adræt produktionsstruktur og en effektiv international distribution, kan Foscarini garantere kunderne en høj standard af service.
Den unikke samling af Foscarini lamper er på forkant med moden og den høje kvalitet af materialer og de bruger en blanding af materialevalg og kreativitet i forbindelse med udvælgelsen, gennemførelsen og skabelsen af de unikke lamper.

Mest bemærkelsesværdigt i 2009 var Caboche, Twiggy, Tropico og Allegro lamperne.

Design klassikere fra tidligere år omfatter evigt populære Lumiere og Havana lamperne. Nogle er meget almindelige og funktionelle, mens nogle er kunstværker i sig selv.


Forskning, innovation, skærpet opmærksomhed på høj kvalitet i produktionen og af udbudte tjenester, et internationalt fokus, maksimal fleksibilitet og frem for alt en produktorienteret kultur,er resultatet af godt design, det er de elementer, der kendetegner Foscarinis virksomhedsidentitet.

Summen af disse kvaliteter gør at Foscarini har formået at udvikle en portefølje med en stærk personlighed, som er frugten af sammenhængen og samarbejdet mellem design og produktion. Forskellige partnerskaber med store mestre og unge talenter fra de internationale design kredse, hvor forskellige typer af faglig erfaring og kreativitet, er den centrale karakter i projektet og giver virksomheden den fleksibilitet, der har ført til originale produkter der hver gang er unikke og dikteret af et enkelt design.

Foscarini's internationale fokus har ført til at udviklingen et solidt salgsnetværk, med flere end 2.500 multibrand salgssteder i 50 lande, der bakkes op af en kundeservice på højt niveau der er UNI EN ISO 9001-certificeret siden 1996. Dette har ført til at Foscarini har lanceret sin “Successful Living from Diesel with Foscarini” kollektion der er resultatet af et samarbejde med Diesel, et internationalt brand med førertrøjen inden for livsstil: Nyt sprog og ny æstetik for at erobre et nyt publikum.

Du kan også se Foscarinis hjemmeside  her
Vis mere
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 22  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk