3 nye brands - 2017


2017 var et fantastisk år på lampefronten, og flere skønne mærker har fundet vej til os her på Lampemesteren.

Herunder ser du nogle af mærkerne, som vi i løbet af 2017 tilføjede her på siden.Skaberne bag House Doctor er de tre søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, som sammen startede firmaet efter en årrække som brugskunstforhandlere. De var alle 3 enige om, at der manglede noget nyt på den danske designscene og med en masse gode ideer i baghånden, var House Doctor født i 2001.

Brandet designer udover lamper, også alt øvrigt interiør til boligen så som møbler, tæpper, pyntegenstande, køkkenudstyr og outdoor produkter. Alt sammen designet med fokus på det legesyge, anderledes og nytænkende.

Med base i Danmark er det naturlige valg af materialer faldet på træ, kobber, metal og stentøj, alt sammen med respekt for den nordiske stil og natur.


Her finder du vores store udvalg af lamper fra House Doctor.
Mr Maria er et hollandsk design firma som har til huse i Amsterdam.

Firmaet består af Jannis Hak og Lennart Bosker, som har fremstillet de fantastiske børnelamper Miffy, Brown, Petit Prince, Anana, Nanuk, Kokeshi og Smiley.

Det er kunstneriske og legende lamper, som både kan bruges til leg og lys.

Mr Maria’s filosofi er at forme skyrene, uskyldige og varme kreationer, der er egnet til ethvert interiør – for børn i alle aldre. De har til formål at skabe iøjnefaldende lamper til alle og det er lykkedes til fulde.

Se de skønne lamper fra Mr. Maria her.

Gubi er et dansk designmærke, som er meget populært verden over! Firmaet blev startet i 1967 af Bjarke ”Gubi” Olsen, og er i dag ledet af sønnen Jakob Olsen. I 2015 åbnede Gubi en stor ”Flagship store” i hjertet af København, hvor folk kan komme forbi og se hele Gubis kollektion af skønne produkter.

Gubi har både ny-producerede og gamle klassikere i deres sortiment, og Jakob Olsen har også formået at blive eneforhandler på bl.a. Bestlite lamperne designet i 1930 af Robert Dudley Best og Gräshoppa lamperne, designet af Greta Grossmann.

Gubi står bag en masse skønne designerlamper, og du kan helt sikkert finde en smuk lampe der passer hjemme hos dig.

Se Gubi lamperne her.

Som du kan se, fik vi en masse lækre nye lamper i 2017, og vi glæder os til at se hvad 2018 bringer af nye mærker til Lampemesteren.Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven