<a href='https://www.lampemesteren.dk/msearch?q=PH'>https://www.lampemesteren.dk/msearc...</a> artichoke ros

@Lampemesteren

Nyheder

En dansk klassiker runder i år et skarpt hjørne. I 1979 skabte den industrielle designer Tom Stepp dét som på kort tid skulle vise sig at blive en yderst populær lampe. Det enkle og funktionelle desig
I 2019 kunne den berømte danske og anerkendte designer, forfatter og kulturkritikker Poul Henningsen være fyldt 125 år. Han blev født i 1894 og arbejdede igennem hele sit liv på at fuldkommengøre sit
I forbindelse med dette år efterårs- og vinterkollektion lancerede danske Muuto en helt ny bordlampe. En lampe som er skabt med tanke på den moderne livsstils krav om fleksibilitet og simple æstetik.

Designerlamper hos Lampemesteren.dkLampemesteren er en webshop med stor butik beliggende i Ringkøbing.

Derudover er Lampemesteren en del af Wiese, som er en el-virksomhed. Begge dele ejet af Morten Brændgaard som er el-installatør med mange års erfaring i belysning – både belysningsberegninger og indretning.

I butikken i Ringkøbing kan man virkelig lade sig inspirere af de mange smukke designerlamper. Her kan du finde inspiration til ethvert rum i huset. Du kan se hvordan lyset vil sprede sig over spejlet i badeværelset, Du kan fornemme hvor stor en pendel, du kan have over dit spisebord og du kan se hvordan din lampe til stuen, soveværelset eller kontoret vil give dig det bedste læselys eller stemningslys.

Der er utallige muligheder og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte belysning til netop dit hjem. Dette har vi nemlig mange års erfaring i.

På webshoppen kan du i ro og mag læse om alle designerne og mærkerne som vi forhandler og du kan på den måde få din lampes fulde historie. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at man ikke blot køber en lampe, men også køber et stykke historie.

Så kom forbi vores webshop eller fysiske butik og lad dig inspirere og hold øje med vores tilbud. Du kan ligeledes lade dig inspirere og få gode tilbud, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger os på Facebook.

Følg med i alt det nye og kampagnerne på Louis Poulsen, Le Klint, Lightyears, Flos, Foscarini, Secto, &tradition og mange flere.

Vi har Danmarks største udvalg af designerlamper.

Velkommen til Lampemesteren.dk