Nyheder

Flowerpot Portable VP9 Soft Green – En sikker vinder
Hos Lampemesteren kan vi ikke få nok af den grønne nuance; Soft Green. Selvom lampen allerede fås i mange forskellige farver, er den derfor naturligvis også lanceret i Lampemesterens Soft Green. Efter
Minimalistisk halvtredser klassiker er tilbage – Tidløs Tripod HM9 Bordlampe
Efter den overvældende succes med den lækre Tripod HM8, hvis design oprindeligt stammer helt tilbage fra den danske modernismes guldalder i 1953, har danske &Tradition valgt også at genoplive den dert
Tilbage til Fremtiden – Den klassiske Opala lampe iført futuristisk messing
Med det nye kontrastudtryk mellem den kølige hvide lampeskærm og de varme messing nuancer både foroven og forneden løftes Opala seriens futuristiske elegance op i nye højder. Den oprindelige Opala lam

Designerlamper hos Lampemesteren.dk


Lampemesteren er en webshop med stor butik beliggende i Ringkøbing.

I november 2019 åbnede vi en flot og spændende butik i Carlsberg Byen i København. Her har du mulighed for at få lavet belysningsberegninger og få hjælp til både større og mindre projekter.

I butikken i Ringkøbing og København kan man virkelig lade sig inspirere af de mange smukke designerlamper. Her kan du finde inspiration til ethvert rum i huset. Du kan se hvordan lyset vil sprede sig over spejlet i badeværelset, Du kan fornemme hvor stor en pendel, du kan have over dit spisebord og du kan se hvordan din lampe til stuen, soveværelset eller kontoret vil give dig det bedste læselys eller stemningslys.

Der er utallige muligheder og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte belysning til netop dit hjem. Dette har vi nemlig mange års erfaring i.

På webshoppen kan du i ro og mag læse om alle designerne og mærkerne som vi forhandler og du kan på den måde få din lampes fulde historie. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at man ikke blot køber en lampe, men også køber et stykke historie.

Så kom forbi vores webshop eller fysiske butik og lad dig inspirere og hold øje med vores tilbud. Du kan ligeledes lade dig inspirere og få gode tilbud, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger os på Facebook.

Følg med i alt det nye og kampagnerne på Louis Poulsen, Le Klint, Lightyears, Flos, Foscarini, Secto, &tradition og mange flere.

Vi har Danmarks største udvalg af designerlamper.

Velkommen til Lampemesteren.dk