Nyheder

Grupa’s Arigato 45 – Præcision, balance og ynde
Med et smil bukker vi os for den nye Arigato 45 og siger et dybtfølt Domo Arigato til kroatiske Grupa for denne flotte nye model i den spændende Arigato serie. Denne nye Arigato lampe har fået en stør
In Vitro Unplugged – Elegant og funktionel udendørslampe fra Flos
Det er med største fornøjelse, at Lampemesteren siger benvenuto til den nye Udendørs Bordlampe In Vitro Unplugged fra Italienske FLOS, der siden 1962 har været ensbetydende med højeste kvalitet og den
Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour møder nordisk stil
Når det elegante kølige nord møder det spraglede glamourøse syden, så fyger gnisterne. Resultatet er denne flotte og moderne gentænkning af et klassisk look fra italienske Rotaliana, der i mere end 30

Designerlamper hos Lampemesteren.dk


Lampemesteren er en webshop med stor butik beliggende i Ringkøbing.

I november 2019 åbnede vi en flot og spændende butik i Carlsberg Byen i København. Her har du mulighed for at få lavet belysningsberegninger og få hjælp til både større og mindre projekter.

I butikken i Ringkøbing og København kan man virkelig lade sig inspirere af de mange smukke designerlamper. Her kan du finde inspiration til ethvert rum i huset. Du kan se hvordan lyset vil sprede sig over spejlet i badeværelset, Du kan fornemme hvor stor en pendel, du kan have over dit spisebord og du kan se hvordan din lampe til stuen, soveværelset eller kontoret vil give dig det bedste læselys eller stemningslys.

Der er utallige muligheder og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte belysning til netop dit hjem. Dette har vi nemlig mange års erfaring i.

På webshoppen kan du i ro og mag læse om alle designerne og mærkerne som vi forhandler og du kan på den måde få din lampes fulde historie. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at man ikke blot køber en lampe, men også køber et stykke historie.

Så kom forbi vores webshop eller fysiske butik og lad dig inspirere og hold øje med vores tilbud. Du kan ligeledes lade dig inspirere og få gode tilbud, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger os på Facebook.

Følg med i alt det nye og kampagnerne på Louis Poulsen, Le Klint, Lightyears, Flos, Foscarini, Secto, &tradition og mange flere.

Vi har Danmarks største udvalg af designerlamper.

Velkommen til Lampemesteren.dk