Anglepoise Gulvlamper

For godt 80 år siden, blev den klassiske arkitektlampe Original 1227 bordlampe skabt, på baggrund af en fy formel til en fjeder. Med den nye fjeder, kunne man let justere lampen, som alligevel holdt sin position ved stilstand. Siden da har Anglepoise skabt mange funktionelle lamper, hvor blandt andet Original 1227 Gulvlampen er værd at bemærke.

Inspireret af arkitektlampen, har gulvlampen fået den samme fleksible arm, så man har muligheden for at justere lyset. Med et stel i letvægts aluminium og en fod i støbejern med stållaminat, får man en stabil lampe, så man ikke skal være bekymret for balancen, når lampen er i brug. Den er praktisk som læselampe eller i forbindelse med det fortrukne arbejdsområde – ved skrivebordet eller i køkkenet.

Da gulvlampen ikke kræver nogen form for montering, er den let at placere i indretningen. Du får derfor arkitektlampens fleksible egenskaber og praktiske lys, som du kan anvende præcis der, hvor du har behov for det i hjemmet.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.