Anna-Mette Monnelly
Type
1 stk
Farver
1 stk
Materiale
1 stk
Mærke
1 stk

Anna-Mette Monnelly

Født: (man spørger ikke en dame om hendes alder)
Kendte værker: Le Klint 148 Coprino
Uddannelse: Arkitekt

Historik
Anna-Mette Monnelly er arkitekt og uddannet på henholdsvis MIT og på Kunstakademiets Arkitektskole. Opholdet på MIT var blandt andet for at lære mere om komplekse materialer. Hun er indehaver af Sight and Settlement, der rådgiver indenfor bæredygtighed, energibesparelser og indeklima.

Derudover har Anna-Mette Monnelly igennem en årrække undervist i bæredygtighed og arkitektur. Anna-Mette’s arbejde er funderet i en dyb interesse og respekt for materialers egenskaber. I en årrække har hun udviklet bæredygtig arkitektur i USA hvor engagementet med optimering af hvordan vi bruger vores fælles ressourcer har været drivkraften. Skønheden og kvaliteten af design er i fokus.

Som studerende udstillede Anna-Mette på Louvre, med et projekt der omhandlede fremtidens materialer og hvordan de påvirker oplevelsen af at være i de rum hvor de anvendes. Arbejdet med bæredygtig arkitekur, indeklima og ressourcemanagement, skønhed, naturformer, materialer, bæredygtighed, kombinationen af materialer – indbyrdes relationer, har nu også ført til design af belysning.

Arbejdet fører Anna-Mettet vidt omkring med projekter i Asien, Mellemøsten og selvfølgelig både USA og Danmark. Den store geografiske spændvidde gør at der er mangfoldige behov for at tage udgangspunkt i at bæredygtighed kan vejes og måles – det drejer sig blandt andet om indsamling af data, konkrete målinger samt analyse af lokale forhold og specifikke behov hvilket er essentielt for udviklingen af unikke og innovative løsninger.

Varenummer: 5703387014800
Før DKK 2.995,00
DKK 2.316,00
Spar DKK 679,00
Info / Køb
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven