Anna-Mette Monnelly

Født: (man spørger ikke en dame om hendes alder)
Kendte værker: Le Klint 148 Coprino
Uddannelse: Arkitekt

Historik
Anna-Mette Monnelly er arkitekt og uddannet på henholdsvis MIT og på Kunstakademiets Arkitektskole. Opholdet på MIT var blandt andet for at lære mere om komplekse materialer. Hun er indehaver af Sight and Settlement, der rådgiver indenfor bæredygtighed, energibesparelser og indeklima.

Derudover har Anna-Mette Monnelly igennem en årrække undervist i bæredygtighed og arkitektur. Anna-Mette’s arbejde er funderet i en dyb interesse og respekt for materialers egenskaber. I en årrække har hun udviklet bæredygtig arkitektur i USA hvor engagementet med optimering af hvordan vi bruger vores fælles ressourcer har været drivkraften. Skønheden og kvaliteten af design er i fokus.

Som studerende udstillede Anna-Mette på Louvre, med et projekt der omhandlede fremtidens materialer og hvordan de påvirker oplevelsen af at være i de rum hvor de anvendes. Arbejdet med bæredygtig arkitekur, indeklima og ressourcemanagement, skønhed, naturformer, materialer, bæredygtighed, kombinationen af materialer – indbyrdes relationer, har nu også ført til design af belysning.

Arbejdet fører Anna-Mettet vidt omkring med projekter i Asien, Mellemøsten og selvfølgelig både USA og Danmark. Den store geografiske spændvidde gør at der er mangfoldige behov for at tage udgangspunkt i at bæredygtighed kan vejes og måles – det drejer sig blandt andet om indsamling af data, konkrete målinger samt analyse af lokale forhold og specifikke behov hvilket er essentielt for udviklingen af unikke og innovative løsninger.
Le Klint 148 Coprino Pendel - Le Klint
Før DKK 4.995,00
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Viser 1 ud af 1 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.