Anu Moser
Type
3 stk
Farve
3 stk
Materiale
3 stk
Mærke
3 stk

Anu Moser

Født: 1945
Kendte værker: Moser pendlen              
Uddannelse: Keramiker                

Historik
Anu Moser er en meget anerkendt svensk keramiker og produkt innovator. Hun er specialist i restaurering af keramik, et emne, som hun også underviser i. Hun har bla. designet Moser pendlen for Louis Poulsen.

Hun bor og arbejder på den lille ø Donsö uden for Gøteborg, hvor hav og himmel bliver centrale naturlige elementer til inspiration i hendes design. Hendes værker har været præsenteret verden over i en lang række af udstillinger og flere gange i Japan.

Blandingen af innovativ funktion og æstetiske funktioner i enkelhed, harmoni, blødhed og alligevel strenghed, er gentagne temaer i hendes design. I de seneste år har Anu koncentreret sin opmærksomhed på en kombination af belysning design og kunst.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven