Ares by Flos Lamper

Ares by Flos er designbelysning til det udendørs rum. Ares by Flos er en italiensk virksomhed, som blev grundlagt i 1994.

Den italienske virksomhed har specialiseret sig i at designe og producere arkitektonisk udendørs belysning. Deres mål er at tilbyde kunderne rigtig designbelysning når det kommer til udendørslamper.

Hver kreation, som kommer fra Ares by Flos ses som en positiv udfordring – dette gælder i alle processerne. Der skabes en forståelse for produktet, og dets funktioner, der bliver analyseret og til slut ender de ud med et produkt, der rummer harmoni og en fusion af struktur, lys og arkitektur.

Skab rammerne med udendørsbelysning

Udendørs belysning skaber rammerne for den forventning, man mødes med indendørs. Er du til lækker italiensk design, er Ares by Flos et helt perfekt bud, hvor der bliver kræset for detaljen og for øjet.

Vælger du belysning fra Ares by Flos er havens detaljer sikret fokus. Skab elegant og diskret sti belysning med Kamino eller indram huset med Melrie.

Uanset hvilken udendørs lampe fra Ares by Flos du vælger er dens diskrete fremtoning helt perfekt til at skabe fokus på det det egentlig handler om, nemlig at fremhæve havens detaljer og ikke mindst at oplyse huset.

Italiensk belysning som er både humoristisk og moderne


Ares by Flos er et klassisk og gennemtænkt italiensk sortiment af lamper til udendørs brug, men i deres sortiment finder du også Ladina og LamegaDina, som har både humor og en god funktion.
Med LaDina kan du nemt ophænge lampen i træet, i udhænget eller hvor du nu vil skabe hygge og lys. LamegaDina er samme princip bare som en gulvlampe.

En lampeserie, der er perfekt til at skabe diffust hyggebelysning, samtidig med at serien bare er super lækker at se på.
Se dem alle her.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.