Aros Design
Type
4 stk
Farver
1 stk
2 stk
1 stk
Materiale
1 stk

Aros Design

Aros Design sætter en ære i deres jyske rødder, og navnet på den nye udendørs Copenhagen serie er en hyldest til vores lille nations store Hovedstad, som er kendt verden over for design.

”Aros, er det oprindelige vikinge navn for Aarhus”

Før DKK 1.999,00
DKK 1.279,20
Spar DKK 719,80
Info / Køb
Før DKK 1.999,00
DKK 1.499,00
Spar DKK 500,00
Info / Køb

Mere om Aros Design lamper

Dansk brand med kant og rene linjer, som sætter en ære i deres jyske rødder. Med deres nye unikke udendørs serie Copenhagen, giver de en hyldest til Danmarks storby, som er verdenskendt for deres design. Den populære lampeserie Copenhagen er beklædt i maling, som normalt bruges til flyvemaskiner, hvilket gør at dine lamper kan modstå alle vejrforholdene og stadig bevare sit unikke, stilrene, enkle og lækre look med kant. Copenhagen serien kan fås både i sort og hvid, men også bronze og inox (alu), som gør at udendørslampen passer til de fleste facader.

Serien består af Copenhagen Cube, samt lillebroren Copenhagen Square, som både lyser op og ned, og er kvadratisk - ligeledes kan du få Copenhagen Square Plus i en rektangulær form. Til sidst i serien har vi Copenhagen Bollard, som giver et smukt lys, der strømmer ud af dens lysende boks i toppen, som er helt ideel til lyse din indkørsel op. Copenhagen Bollard fås dog kun i sort. Copenhagen serien passer perfekt til den skandinaviske arkitektur. Copenhagen lampeserien fra AROS Design består af de holdbare materialer, aluminium og glas. Lampen benytter energibesparende LED lyskilde, som aldrig skal skiftes.
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven