Aros Design

Aros Design sætter en ære i deres jyske rødder.

Navnet på deres udendørs Copenhagen serie er en hyldest til vores lille nations store Hovedstad, som er kendt verden over for design.

”Aros, er det oprindelige vikinge navn for Aarhus”
Copenhagen Square Udendørs Væglampe Hvid - Aros Design
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Viser 1 ud af 1 produkter

Mere om Aros Design lamper

Dansk brand med kant og rene linjer, som sætter en ære i deres jyske rødder. Med deres nye unikke udendørs serie Copenhagen, giver de en hyldest til Danmarks storby, som er verdenskendt for deres design. Den populære lampeserie Copenhagen er beklædt i maling, som normalt bruges til flyvemaskiner, hvilket gør at dine lamper kan modstå alle vejrforholdene og stadig bevare sit unikke, stilrene, enkle og lækre look med kant. Copenhagen serien kan fås både i sort og hvid, men også bronze og inox (alu), som gør at udendørslampen passer til de fleste facader.

Serien består af Copenhagen Cube, samt lillebroren Copenhagen Square, som både lyser op og ned, og er kvadratisk - ligeledes kan du få Copenhagen Square Plus i en rektangulær form. Til sidst i serien har vi Copenhagen Bollard, som giver et smukt lys, der strømmer ud af dens lysende boks i toppen, som er helt ideel til lyse din indkørsel op. Copenhagen Bollard fås dog kun i sort. Copenhagen serien passer perfekt til den skandinaviske arkitektur. Copenhagen lampeserien fra AROS Design består af de holdbare materialer, aluminium og glas. Lampen benytter energibesparende LED lyskilde, som aldrig skal skiftes.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.