Artecnica

Artecnica er et Design firma baseret i Los Angeles og de samarbejder med de mest intrigante og provo-interessante internationale designere til at skabe inspirerende brugskunst til et levende miljø.

Se vores store, spændende udvalg af Artecnica lamper nedenfor.
Fatning m/3m Ledning White/White - Artecnica
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Fatning m/3m Ledning Black/Black - Artecnica
Bestil før kl. 15:00, afsendes i dag (hverdage)
Viser 2 ud af 2 produkter

Mere om Artecnica lamper

Sideløbende med talentfulde designere som Tord Boontje, Hella Jongerius og Campana brødrene, fortsætter de med at udforske levende og farverige måder at udtrykke overbevisende idéer og bringe glæde og opdagelse til hverdagens design.

Artecnica har forpligtet sig til at arbejde seriøst med bæredygtig og ansvarlig produktion. Produkterne er ofte lavet med genbrugsmaterialer og transporteres i transportvenlige flade pakker hvilket er med til at reducere vores carbon footprint.

Design with Conscience ® programmet arbejder med håndværkere i udviklingslandene. Denne humanitære tilgang understøtter delt arbejde og profit på tværs af grænser, kulturer, racer og religioner. Design fungerer her som en katalysator for forandring, også i det globale landskab.

Design with Conscience ® blev startet af Artecnica i 2002, for design og fremstilling af produkter der er i overensstemmelse med humanitære og miljømæssigt følsomme  principper.

Med den stigende globalisering af handelen, er landsbyens håndværkere lukket ude fra de  traditionelle markeder, hvilket isolerer dem fra den potentielle efterspørgsel efter deres håndværk. Udfordringen er at udvikle et konkurrencedygtigt produkt, så de lokale færdigheder overlever, som højt værdsat håndværk og ikke samlet industrialiseret masseproduktion.

For at fremme de små selvbærende samfund af dygtige håndværkere i de underudviklede lande, er der også et Artecnica-partnerskab med almennyttige organisationer såsom Aid to Artisans og The British Council der står for projektets styring.

Dette giver de små teams af håndværkere i lokalområderne, med behov, adgang til internationalt anerkendte designere.
Designerne hjælper håndværkere med at finde deres plads i det internationale marked og Artecnica byder ind med logistik, marketing og alt hvad der ellers er  nødvendigt at få et færdigt produkt frem til forbrugeren.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.