Artemide Tolomeo

Artemide Tolomeo lampeserien er en af de mest alsidige design på markedet. Med sin start i 1987 er kollektionen allerede blevet en klassiker inden for design af lamper og belysning. I 1989 fik Artemide lamperne Compasso d'Oros pris for det perfekte match mellem design og teknik. Grip muligheden for at få din helt egen Artemide lampe blandt vores unikke udvalg og gør dit hjem levende. De ser ikke kun fantastiske ud i nutidens boligdesign, men passer også fint ind i mere tidsneutrale indretninger.

Du får opfyldt et hvert ønske om den rette belysning, da Artemide Tolomeo-serien omfatter mange forskellige lamper.


<!---Tolomeo Mini Bord--->

Artemides Tolomeo MINI Bordlampe er en af de mest populære bordlamper, som du finder ikke kun i private hjem, men også på kontorer, hoteller, biblioteker og mange andre steder.


<!---pirce loft--->

Netop Artemide Tolomeos ekceptionelle design markerer sig i denne Pirce Mini Loftlampe, hvor selve lyskilden er skjult og spreder lyset op gennem de ujævne cirkler og giver en magisk effekt.


<!---lettura gulv--->

Artemide Tolomeo Lettura gulvlampe er ideel som læselampe, når du slapper af i lænestolen eller sofaen. Pergamentskærmen sørger for at rummet bliver behageligt oplyst. Den er samtidig en af verdens mest populære gulvlamper.


<!---petite led bord--->

Vi er også nød til at præsentere denne La Petite bordlampe, hvor den karakteristisk Artemide lampeskærm nærmest svæver og balancerer på et enkelt punkt på den skrå stilk. Enkelt og elegant er den. Fås også i hvid og sort.


Artemide Tolomeo-serien har vundet flere designpriser og er stadig utrolig populær. Artemide Tolomeo lampernes karakteristiske træk er deres hatteformede lampeskærme, deres aluminiumlook og store fleksibilitet, idet kroppen kan justeres, således at du har fuld kontrol over lyset.

Se vort store udvalg af Artemide Tolomeo lamper her