Askman Design

Askman er et dansk brand, der gennem mere end hundrede år har skabt møbler, med fokus på det godt håndværk og valg af materiale. Senere har de også taget lamper ind i deres sortiment, hvor der ligesom deres møbler, ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Deres design bærer præg af geometriske former, der passer til den moderne såvel som den klassiske stil.

Læg især mærke til de to væglamper; Diamond og Zaphir, der er populære indenfor udendørs belysning – og med god grund. Lampens geometriske former er inspireret af de grønlandske isbjerge og former lyset, så det minder allermest om solens stråler der skinner igennem. På facaden eller ved terrassen, giver lamperne et indbydende og dekorativt lys. Væglamperne kan desuden anvendes indenfor i stuen eller entreen eller som belysning på dit badeværelse.
Dansk Design siden 1913
For mere end 100 år siden blev Askman Furniture grundlagt af Carl Alfred Askman. Fast besluttet på at skabe interiør ud fra værdierne; godt håndværk, engagement og viljestyrke – en drivkraft, der er gået i arv fra far til søn, gennem tre generationer. Med tålmodighed, omsorg og præcision bliver hvert enkelt produkt fremstillet i hånden.

Funktionalitet, æstetik og kvalitet frem for alt - dette har altid været mentaliteten i Askman. Deres interiør skal både fungere som et funktionelt og elskværdigt værktøj i hverdagen - funktionaliteten må aldrig kompromitteres. Design skal fange opmærksomheden og tale til sjælen.

Velkommen til Iconi lamper
Iconi er et forholdsvist nyt brand inden for lampedesign. Ligesom Askman er brandet helt igennem dansk; de anvender kun de allerbedste materialer – såsom rustfrit stål og kobber, og de går hverken på kompromis med design eller kvalitet. Deres usædvanlige design, udfordrer det gængse formsprog vi normalt forbinder med en væglampe, i deres spændende udvalg af lamper.

Især Iconi Diamond væglampe og Iconi Zaphir væglampe er populære lamper indenfor udendørs belysning. Deres design er både enkle, dekorative og elegante, mens deres lys skaber et smukt spil på væggen – inspireret af solens stråler. Lamperne er designet med inspiration fra den grønlandske natur – med form efter de grønlandske isbjerge samt måden deres formationer gengiver lyset på. Lamperne bryder de traditionelle linjer og designeren selv; Finn Kjærulf, kalder Iconi væglamperne for sine udendørs mesterværker.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.