Bent Seslef
Type
6 stk
Farver
3 stk
Materiale
6 stk
Mærke
6 stk

Bent Seslef

Født: 1947
Kendte værker: Fakkel serien, Pagode serien, Oribe Pullert, SD1 Stander, SD7 Lygtestander
Uddannelse: Billedhugger                                          

Historik
Efter endt uddannelse som billedhugger på Kunstakademiet i Odense arbejde Bent Seslef en tid som Scenograf på forskellige teatre. Ad denne omvej kom nye opgaver udi havedesign hvor der med kreativitet og indsigt er skabt smukke haver med spændende inspiration fra gamle japanske tampler og haver.
Kendetegnet for kreationerne er et godt blik for fin æstetik og at det hele er gennemsyret af et enkelt udtryk med en stemning af ro og renhed. Disse nøgleord kan alle findes i de elegante lampeserier.

I starten var lamperne kun  tiltænkt private haver, men i samarbejde med Designer Erik Simonsen fra Acer Design er der nu også spændende tiltag inden for projekt belysning og andet til special opgaver og offentlige rum. Erik Simonsen arbejder ofte med industrielt design hvilket tilføjer robusthed og brugervenlighed til de tidsløse og elegante lamper fra Seslefs hånd.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven