By Rydéns Lysekroner

En lysekrone skaber blikfang over spisebordet og fungerer ofte som et kunstnerisk element i indretningen - By Rydens lysekroner er ingen undtagelse. I gamle dage var en lysekrone et symbol på status, men har gennem tiden udvikles sig til at være en stemningsgivende lyskilde i hjemmet.

Lysekronen Random er et struktureret kaos. Den enkle og stilfulde form, opleves forskelligt afhængig af hvilken retning men ser den fra. Den afspejler personlighed i indretningen og giver ikke mindst et behageligt lys til hele rummet.
Ønsker du en mere ”fancy” lysekrone, skal du kaste blikket på Hercules lysekronen Med inspiration fra den klassiske lysekrone, er den simple lampe designet med otte arme og otte lampeskærme. Den sorte farve er gennemført i hele lampens design og giver et dystert, men alligevel stilfuldt look. De justerbare flex-arme giver muligheden for selv at være lidt kreativ, og give lampen et stringent eller et mere kaotisk look.
Viser 4 ud af 4 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.