By Rydéns Væglamper

Væglamper er perfekte til at skabe en hyggelig stemning i alle omgivelser. Fra den klassiske læselampe i funktionelt design over natbordet eller en stilfuld væglampe, der lyser op omkring trappen. By Rydens har væglamper, der passer ind i den moderne indretning og forskellige stilarter. Flere af deres væglamper fås også som eksempelvis gulvlampe eller loftlamper, så stilen kan gennemføres i hele indretningen.

Vælg eksempelvis den skulpturelle Colby væglampe, som består af sort metal med små perforerede huller, der giver lyset mulighed for at sive ud i rummet. Lampen giver ikke bare et behageligt stemningsfyldt lys, men skaber wow-effekt uanset hvor du placerer den i indretningen.
I den mere praktiske kategori har vi Bazar væglampen. Med to forskellige størrelser, har du mulighed for en simpel væglampe med to justerbare led, så du kan indstille lysets retning efter behov. Den store model har hele fire justerbare led, samt et længere design. Den er derfor ideel som sengelampe i forbindelse med en elevationsseng eller som fantastisk arbejdslys, over det fortrukne arbejdsområde i køkkenet.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.