Muuto Control

Control-kollektionen er danske Muutos svar på en industriel bordlampe. Med sine skandinaviske rødder og minimalistiske designfilosofi har Muuto skabt en simpel lampe som passer ind overalt i boligen.

Det industrielle udtryk får bordlampen fra den frie pærer samt den enkle og store knap på foden. Knappen både tænder og regulerer lysstyrken ved hjælp af drejefunktionen. Den flotte lampeserie fås i fire nordiske farvenuancer – hvid, sort, grå og rød. Den røde bordlampe skiller sig ud og vil med sikkerhed vække opsigt hvor end i hjemmet den placeres.

Kombinationen mellem det industrielle udtryk og lampens simple udformning gør den særdeles moderne. Det er et formsprog som er helt anderledes. Den klassiske bordlampe består normalt af en afdækkende skærm samt en stander. Men Muuto har nyfortolket det billede af en bordlampe – Control-serien blev resultatet.

Stil den på bordet ved siden af sengen og reguler let lysets styrke med drejeknappen og nyd det industrielle og moderne resultat af Muutos kreative nyfortolkning af den klassiske bordlampe.
Viser 4 ud af 4 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.