Cyber Monday hos Lampemesteren.dk

20% rabat til dem, der ikke nåede Black Friday!


Vi afholder Cyber Monday fra kl. 00.00 søndag til kl. 00.00 mandag den 27/11 2023.

Vi giver 20% rabat på hele shoppen! (pånær Philips Hue, Gubi, Limited Editions, eller i forvejen nedsatte varer)SHOP NU!

I forlængelse af Black Friday afholder vi hos Lampemesteren den efterfølgende mandag Cyber Monday.
En dag bestående af supergode tilbud og designerlamper på udsalg. Vil du være med?

Køb dine julegaver i god tid og spar mange penge!

Hvad er Cyber Monday?

Dagen opstod i USA som en pendant til Black Friday. I sin tidlige begyndelse inkluderede Black Friday kun butikker, men i takt med onlinehandlens indtog opfandt man en dag som skulle transformere de fysiske butikkers vilde tilbudsdag om til også at gælde webshops. Det kunne naturligvis ikke være den samme dag som Black Friday, da folk jo her var optaget af at handle i butikkerne. I stedet opfandt man den følgende mandag – og altså mandagen efter det amerikanske Thanksgiving - og kaldte den Cyber Monday. Et navn som netop referer til, at tilbuddene findes online og at dagen er dedikeret til onlinehandel.

Happy shopping!

Cyber Monday tilbud i Danmark

I løbet af de seneste par år har den store online indkøbsdag også vundet indpas i Danmark. I takt med at onlinehandlen herhjemme også er vokset, er dagen blevet mere kendt. Forbrugere såvel som handlende har efterhånden taget dagen til sig og mange venter sågar i spænding på de mange tilbud.

Selvom dagen allerede har vundet indpas herhjemme, forventes det, at den samlede omsætning først for alvor vil blive virkelig markant dette år. Det bliver spændende at følge om denne indkøbsdag bliver særdeles stor i Danmark i 2023. Hos Lampemesteren er vi dedikeret, og gør naturligvis vores til at dagen bliver uovertruffen for dig. Vær med på dagen og oplev alle de fantastiske onlinetilbud.

Cyber Monday lamper

Hos Lampemesteren finder du et kæmpestort udvalg indenfor belysning – og det ændrer sig ikke på selve den store online shoppingsdag. Mandag den 27. november 2023 finder du derfor både bordlamper, gulvlamper, væglamper, pendler samt udendørsbelysning. Uanset hvilken type belysning du mangler og har brug for så findes der helt sikkert noget for dig. Én ting er naturligvis lysbehovet og lampetype, men noget helt andet er designet. Vi ved at form og funktion er lige essentielle og derfor forhandler vi kun de allerbedste brands – nemlig dem som formår at kombinere begge dele! Når du skal lede efter den perfekte pendel, udendørsspot eller en anden type belysning kan du altså med sikkerhed finde de bedste af slagsen hos Lampemesteren.
Denne store online shoppingsdag ligger perfekt i forhånd til indkøb af julegaver, og med Lampemesterens 100-dages returret kan den flotte designerlampe eller udendørsbelysning også byttes, hvis modtageren i stedet har forelsket sig i eksempelvis en anden farve eller en anden model.