Embacco Lamper

Embacco Lighting har siden 1994 udført et utal af lys- projekter og designs.

I 2008 lancerede Embacco Lighting deres første egen kollektion, som bestod af 2 lamper for Outdoor – Welcome og Light U.
Frem til 2012 blev hele kollektionen designet i helt traditionelle “hårde” materialer som metal, glas og plast. Hos Embacco kalder de denne periode for “HardWare”.

Midt 2012 valgte Embacco og skifte retning og fokusere på, at gå nye veje ind i den mere bløde humane verden – de kalder det “SoftWare”.
V.IP 44 Væglampe 1232mm Alu - Embacco
Vejl. pris DKK 1.112,00
Varen er på lager
Viser 1 ud af 1 produkter

Mere om Embacco

Konceptet bag Embacco er udformet ud fra egen erfaring. For et par år tilbage var grundlæggeren af Embacco – Lise Nørgaard – begyndt at føle sig meget sensitiv over for lyde, når hun befandt sig i lokaler med hårde materialer og hvor mange folk talte sammen. Hun begyndte så småt at undersøge, om andre havde det på samme måde, og det var der mange der havde. På dette tdispunkt designede Embacco i hårde materialer, og Lise fik vendt produktionen på hovedet, så lamper nu produceres i et lydabsorberende materiale, hvilket gør lamper helt perfekte til rum med højt til loftet og hårde materialer.

Lamperne fra Embacco kombinerer godt lys med god lyd, og det er en sjældenhed! Lamperne her vil tilføre ethvert hjem en god akustik og samtidig skabe en smuk lyssstemning.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.