Embacco
Type
8 stk
16 stk
7 stk
1 stk
Farver
6 stk
3 stk
6 stk
1 stk
4 stk
3 stk
Materiale
13 stk
4 stk

Embacco

Embacco Lighting har siden 1994 udført et utal af lys- projekter og designs.

I 2008 lancerede Embacco Lighting deres første egen kollektion, som bestod af 2 lamper for Outdoor – Welcome og Light U.
Frem til 2012 blev hele kollektionen designet i helt traditionelle “hårde” materialer som metal, glas og plast. Hos Embacco kalder de denne periode for “HardWare”.

Midt 2012 valgte Embacco og skifte retning og fokusere på, at gå nye veje ind i den mere bløde humane verden – de kalder det “SoftWare”.

Varenummer: 8200900003013
Før DKK 1.495,00
DKK 1.196,00
Spar DKK 299,00
Info / Køb
SoLong Pendel Alu - Embacco
Varenummer: SoLong Pendel Alu - Embacco
SoLong Pendel Antracit - Embacco
Varenummer: SoLong Pendel Antracit - Embacco

Mere om Embacco

Konceptet bag Embacco er udformet ud fra egen erfaring. For et par år tilbage var grundlæggeren af Embacco – Lise Nørgaard – begyndt at føle sig meget sensitiv over for lyde, når hun befandt sig i lokaler med hårde materialer og hvor mange folk talte sammen. Hun begyndte så småt at undersøge, om andre havde det på samme måde, ogd et var der mange der havde. På dette tdispunkt designede Embacco i gårde materialer, og Lise fik vendt produktionen på hovedet, så lamper nu produceres i et lydabsorberende materiale, hvilket gør lamper helt perfekte til rum med højt til loftet og hårde materialer.

Lamperne fra Embacco kombinerer godt lys med god lyd, og det er en sjældenhed! Lamperne her vil tilføre ethvert hjem en god akustik og samtidig skabe en smuk lyssstemning.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven