Entrélamper og hall lamper

LAMPER TIL ENTRÉEN OG HALLEN
Vi kender alle udtrykket om førstehåndsindtrykket, der er det vigtigste indtryk og vores entré er – som regel – det første rum, vore gæster ser, når de besøger os. Når vi danskere tænker belysning i vore entré, gælder det først og fremmest, at der skal være nok lys til, at man kan finde vej frem til andre rum og til at komme i overtøjet og få snøret sine sko. Men belysningen i entréen kan også supplere din indretningsstil og skabe et varmt miljø at komme hjem til. Har du en lang entré, kan loftlamper og pendler være en rigtig god løsning, mens væglamper kan gøre underværker for en lavloftet og mørk entré. Dine entrélamper er ikke kun en kilde til belysning, men kan også være de rene kunstværker.Er du på udkig efter en grundbelysning i entréen, der er mere end bare den traditionelle plafond på loftet? Så læg mærke til den smukke Asteria Loftlampe fra Umage. Lampen har et behageligt nedadgående lys, der giver rummet en indbydende belysning. Det integrerede led er skjult bag en diffuser, der sikrer at lyset bliver jævnt fordelt og samtidig ikke blænder. Lampens simple formsprog og elegante fremtoning, passer ind i ethvert hjem – fra klassisk til ultramoderne.

Til den farveglade, der har indrettet sin entré eller hall i bestemte farver, hvor lampen nøje skal farveafstemmes, byder vi ind med denne superfriske sæbeboble – også kaldet FL/Y Pendel fra Kartell, som findes i alle regnbuens farver. Lampen er lavet af gennemsigtig methacrylat.
Den kuglerunde glaskugle i opalglas er en klassiker i entréen. Til dels på grund af et jævnt og indbydende lys, der sender ud i rummet; og dels på grund af det simple klassiske udtryk, der passer ind i enhver form for indretning. Fra italienske Flos, har vi den elegante IC loft- og væglampe. Det simple formsprog er her kombineret med en slank arm, der ”jonglerer” med glaskuglen. Den stilfulde lampe har et elegant og legende udtryk, der både tager sig smukt ud alene eller i en stringent linje af flere lamper.
”Any place I hang my hat is home” lyder en kendt sang og den kan man spille eller nynne, når man allierer sig med denne Jeeves væglampe fra Jeeves & Wooster serien designet af Innermost. Serien er inspireret af en humoristisk britisk TV-serie fra 90érne.

Se vores store udvalg af entrélamper her

Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Stuelamper, Udendørslamper, Kontorlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper