Entrélamper og hall lamper

LAMPER TIL ENTRÉEN OG HALLEN
Vi kender alle udtrykket om førstehåndsindtrykket, der er det vigtigste indtryk og vores entré er – som regel – det første rum, vore gæster ser, når de besøger os. Når vi danskere tænker belysning i vore entré, gælder det først og fremmest, at der skal være nok lys til, at man kan finde vej frem til andre rum og til at komme i overtøjet og få snøret sine sko. Men belysningen i entréen kan også supplere din indretningsstil og skabe et varmt miljø at komme hjem til. Har du en lang entré, kan loftlamper og pendler være en rigtig god løsning, mens væglamper kan gøre underværker for en lavloftet og mørk entré. Dine entrélamper er ikke kun en kilde til belysning, men kan også være de rene kunstværker.Er du på udkig efter en grundbelysning i entréen, der er mere end bare den traditionelle plafond på loftet? Så læg mærke til den smukke Asteria Loftlampe fra Umage. Lampen har et behageligt nedadgående lys, der giver rummet en indbydende belysning. Det integrerede led er skjult bag en diffuser, der sikrer at lyset bliver jævnt fordelt og samtidig ikke blænder. Lampens simple formsprog og elegante fremtoning, passer ind i ethvert hjem – fra klassisk til ultramoderne.
Zinia Gulvlampe Black/Grey/Wood fra Lindby

Kender du det, når du er på vej ud af døren, og dine hænder er fyldte med nøgler, telefon, pung, indkøbsseddel og deslige – du skal have sko på, og du mangler et smart og praktisk sted at ligge alting, inden du bevæger dig ud på eventyr?

Fra Lindby kommer her Zinia gulvlampen, der kan løse alle dine problemer! I et smukt nordisk design formår Lindby at kombinere elegance med funktionalitet. Gulvlampen kommer med en smart plade på midten, der er det oplagte midlertidige opbevaringssted til alle dine ting og sager – og skulle telefonen lige mangle de sidste procenter inden du er klar til at overtage verden er der USB-strømudtag lige ved overfladen, hvor der i øvrigt også er placeret en afbryder i håndhøjde, så lampen er let at slukke når du skal afsted!  

Til den farveglade, der har indrettet sin entré eller hall i bestemte farver, hvor lampen nøje skal farveafstemmes, byder vi ind med denne superfriske sæbeboble – også kaldet FL/Y Pendel fra Kartell, som findes i alle regnbuens farver. Lampen er lavet af gennemsigtig methacrylat.
Brinja 2 Loftlampe Sort fra Arcchio

I en entré er praktisk belysning alfa-omega. Når du kommer ind, selvom du tørrer skoene af, er der altid risiko for, at du tager en lille smule udenfor med indenfor – og dertil er et godt praktisk lys en velsignelse, når støvsugeren findes frem og entréen vendes på hovedet. Fra Arcchio findes den smukke Brinja spotlampe-serie, der i elegant minimalistisk design hænger ned fra loftet og giver godt lys til lokalet. Brinjas lyskilder kan drejes og vendes, og du kan derfor – når gulvet ikke kalder på støvsugning – med fordel pege en lyskegle mod garderobestangen, knagerækken eller stumtjeneren, så du er helt sikker på at få den rigtige frakke og hat på i farten.
Den kuglerunde glaskugle i opalglas er en klassiker i entréen. Til dels på grund af et jævnt og indbydende lys, der sender ud i rummet; og dels på grund af det simple klassiske udtryk, der passer ind i enhver form for indretning. Fra italienske Flos, har vi den elegante IC loft- og væglampe. Det simple formsprog er her kombineret med en slank arm, der ”jonglerer” med glaskuglen. Den stilfulde lampe har et elegant og legende udtryk, der både tager sig smukt ud alene eller i en stringent linje af flere lamper.
Merle Væglampe Black fra Lindby

Måske vil nogle påstå, at denne lampe er ment til bag sengen – men kun fantasien sætter grænser i lampeverden, og har du et lille bord med en blomst eller måske en bakke med bilnøgler og andre ting, du har med dig på farten, så er Merle fra Lindby en fantastisk lille væglampe, der kan hænge smukt over det lille bord!

Merle lampen er skabt i en udsøgt industriel stil – og den smarte arm der kan peges og hives ud gør det let at få lyskeglen til at passe præcist som du vil. Lampen er skabt i sort metal – og er derfor enormt slidstærk. Det kraftige metal er pulverlakeret, og lampen er som klædt i en smuk tuxedo fra top til tå – udover indeni skærmen, hvor Lindby har givet Merle en smuk hvid pulverlakering, der bryder udtrykket og reflekterer pærens lys.  
”Any place I hang my hat is home” lyder en kendt sang og den kan man spille eller nynne, når man allierer sig med denne Jeeves væglampe fra Jeeves & Wooster serien designet af Innermost. Serien er inspireret af en humoristisk britisk TV-serie fra 90érne.