Erik Magnussen

Født: 1940
Kendte værker: Ring Lampen - Pandul, Form 25 termo - Bing & Grøndal, Z-Chair, Stelton termokande
Uddannelse: Keramiker                                        

Historik
Erik Magnussen blev født 1940 i København. Han er udlært som keramiker på 'Skolen for anvendt kunst og design' og fik sølvmedalje ved afgangsprøven i København 1960.
Erik Magnussen's designs sælges over det meste af verden, er udstillet på museer hele verden over og har allerede modtaget et hav af priser for sit arbejde. Erik Magnussen modtog 'Lunning Prisen' allerede i 1967 og 'Møbelprisen' i 1977 og i 1983 udnævnte Dansk Design Råd Magnussen til 'Årets Designer'.

Magnussens produkter er adskillige gange tildelt ID-Prisen. Han modtog 'Bindesbøll Medaljen' in 1996 og i 1997 blev det til “The Red Dot” i konkurrencen 'The Design Innovations 1997' afholdt af Design Zentrum Nordrhein-Westfalen. Erik Magnussen modtog 'The Good Design Gold Prize' uddelt af 'The Japan Industrial Design Promotion Organization'.

I år 2000 fik RING-lampen, som Magnussen havde udviklet sammen med Pandul, en af de ærefulde førstepriser i den store Europæiske Design konkurrence 'Lights of the Future'.
Ring 28 Væglampe/Loftlampe - Pandul
Før DKK 3.295,00
Vælg variant for lagerstatus
Viser 4 ud af 4 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.