Finn Kaerulff

Født: 1956
Kendte værker: Diamond 42 & 63, Ice Cool, Ice One 70, 140 & 210, Ice Wing, Noon pendlerne, Zaphir, Zoon væglamperne, Wizir
Uddannelse: Skibsbygger            

Historik
Is og solstråler udgør komponenterne i Finn Kaerulffs lysdesign. Lyset er inspireret af solens stråler gennem skyerne. Formen på Diamond og Zaphir er kreeret med inspiration fra isbjerge. Som ung levede Finn Kaerulff i Grønland, og den ekstreme, storslåede, dynamiske natur og varme folk har indprentet sig i hans sind – Ice light collection er resultatet af alle disse input.

Alle lampe kreationerne er designet i den geometriske form; trekanten. Denne smukke figur er ideel til at reflektere og sprede lys og til at konstruere forskellige lamper og forskellige behov i en homogen lys kollektion.

De nye skud på stammen er Zoon & Noon lamperne som med deres krop af træ-finer får Iconi lamperne i en helt ny retning mens der holdes ved det skarp-skårne i lysfordelingen.

Alle lamperne kan også fås med LED – godt for din pengepung og for naturen.

Læs eventuelt mere på Iconis hjemmeside
Viser 1 ud af 1 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.