Finn Kaerulff

Finn Kaerulff

Født: 1956
Kendte værker: Diamond 42 & 63, Ice Cool, Ice One 70, 140 & 210, Ice Wing, Noon pendlerne, Zaphir, Zoon væglamperne, Wizir
Uddannelse: Skibsbygger            

Historik
Is og solstråler udgør komponenterne i Finn Kaerulffs lysdesign. Lyset er inspireret af solens stråler gennem skyerne. Formen på Diamond og Zaphir er kreeret med inspiration fra isbjerge. Som ung levede Finn Kaerulff i Grønland, og den ekstreme, storslåede, dynamiske natur og varme folk har indprentet sig i hans sind – Ice light collection er resultatet af alle disse input.

Alle lampe kreationerne er designet i den geometriske form; trekanten. Denne smukke figur er ideel til at reflektere og sprede lys og til at konstruere forskellige lamper og forskellige behov i en homogen lys kollektion.

De nye skud på stammen er Zoon & Noon lamperne som med deres krop af træ-finer får Iconi lamperne i en helt ny retning mens der holdes ved det skarp-skårne i lysfordelingen.

Alle lamperne kan også fås med LED – godt for din pengepung og for naturen.

Læs eventuelt mere på Iconis hjemmeside

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven