Forårets trends 2018 - bordlamper i fokus 

FOKUS PÅ BORDLAMPER
Indret med messing, marmor og beton... Der hersker ingen tvivl om at messing, marmor og beton er in og vi har derfor fundet 9 populære bordlamper, der trender lige nu.  Messing og marmor passer utrolig godt til alle former for nuancer af grå, så man ser derfor også en tendens til grå vægge i mange hjem. Både Cabe vægge, som giver det rå beton look, men også bare en ganske almindelig malet væg, kan ændre hele udtrykket i dit hjem. Grå og marmor give det lidt kolde look og er du til det lidt varmere, så skal du klart vælge messing.

For at gennemføre stilen, om du er til marmor, messing eller begge, så er det lækker at matche med bløde stoffer fx uld og velour i sofaen eller på puderne samt alle afskygninger af lysestager, om du er til Kubus, Nuur eller Etch. Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt med bordlamper! Om du har brug for hyggebelysning eller et stærkere lys, så er der her et udvalg af forårets trends, til ethvert behov og enhver smag. Placér en på skænken, i vindueskarmen eller på det lille bord ved lænestolen. Det skaber en dejlig og hyggelig stemning i hjemmet og giver lige det der ekstra til din indretning!


Find din favorit her
<!---img 1-3--->

1. Flowerpot VP3 Bordlampe Poleret Messing - &tradition
Flowerpot VP3 Bordlampe i Poleret Messing, er inspireret af 60'ernes og 70'ernes Flower Power revolution. Flowerpot VP3 er en superflot bordlampe med skærm og fod i samme farve – og er med til at give dit hjem en stilfuld og moderne belysning. Flowerpot er med sine halvrunde sfærer mod hinanden et godt klassisk og smukt designeksempel, som er og bliver en populær lampe. Se hele Flowerpot sortimentet her, hvis du også er vild med designklassikeren.

2. Amp Bordlampe Hvid/Hvid – Normann
Amp Bordlampen er en smuk dekorativ lampe, som giver et godt lys og som giver muligheder for at lege med forskellige belysningskilder, og dermed skabe forskellige udtryk. De nye muligheder der er med dekorative LED pærer med filament, gør at man kan få en meget smuk lampe og samtidig have strømbesparende belysning, hvilket er genialt! Og med sin højde på 26,5 cm er Amp en meget alsidig bordlampe, som du kan placere de fleste steder, hvor du ønsker et dekorativt og stemningsfuldt lys.

3. Bristol Bordlampe Beton – Frandsen
Bristol bordlampen er en flot, moderne og dekorativ lampe fra Frandsen, der giver et smukt lys kombineret med en flot lyskilde. Lampen er med på listen over sæsonens trends, pga materiale valg og form, som vi kun kan sige er in, dette efterår og med en pris på kun 349,- har vi her en unik og populær lampe, hvor alle kan være med. Bristol er støbt i beton, som giver et råt look, men den fås også i hvid marmor, kobber eller messing, hvis man ønsker et lidt andet udtryk. Se Bristol bordlamperne her. Den flotte globepære Globe De Lux kan købes som tilbehør.

<!---img 4-6--->

4. IC T1 Bordlampe Low Messing – Flos
Med IC T1 Bordlampen i Messing, balancerer enkelthed og elegance mens der jongleres med form og funktion. Den enkle lyskugler der hviler på en spinkel metalstang, giver et anderledes skulpturelt udtryk, men samtidig er det et enkel og let design, som gør at lampen passer ind i mange stilarter.

5. JWDA Concrete Bordlampe Lysegrå/Messing – Menu
Den smukke og enkle JWDA bordlampe med beton, er designet med inspiration fra olielamper og skabt i helt enkle materialer – glas og beton. Materiale valget gør lampen både delikat og rå, hvilket er med til, at den også har fået en plads på listen over efterårets trends. Grundet diameteren på blot 17 cm kan lampen bruges rigtig mange steder. Alt fra soveværelset, skænken, vindueskarmen – ja alle de steder hvor man har behovet for en smukt lampe, der giver et dejligt behageligt lys.

6. Kizu Bordlampe - New Works
Med de to modsatrettede geometriske former, har Kizu bordlampen et udseende der er både afbalanceret og skulpturelt. Illusionen af en balancerende skærm, giver lampen blikfang og spændende udtryk, der er svært at flytte øjnene fra. En elegant og stilfuld bordlampe, der tager marmor med i ind indretning, sammen med et hyggeligt og diffust lys.

<!---img 7-9--->

7. Copycat Bordlampe Guld – Flos
Endnu et godt bud på en populær bordlampe, er Copycat i Guld fra Flos, som er en lille smuk og elegant lampe. Designet af denne lampe er anderledes, men vi er vilde med at den skiller sig ud fra mængden, fordi hvorfor ikke have en smuk lysende kunstnerisk kugle liggende, som klart vil tiltrække sig al opmærksomhed i rummet, frem for det traditionelle?  Er du mere til krom, kobber eller sort i din indretning, så fås Copycat også i de varianter. Se dem her.

8. Karl-Johan Bordlampe Black Marquina – Newworks
Som navnet antyder, har Karl-Johan bordlampen sit navn fra den organiske form af en champignon, hvilket giver lampen et roligt og blødt udseende. En fantastisk flot lampe, der klæder et hvert hjem. Med mørk marmor fod og den store lysende røgfarvet glas kugle, har vi igen en lampe, som følger trenden lige nu, pga form og farve. Brandet Newworks, gør en del i marmor og andre spændende materiale som kork og beton, så er du til det i din indretning, så tjek hele deres sortiment ud her.

9. Flowerpot VP3 Bordlampe Lys Mat Grå - &tradition
Sidste bud på sæsonens trends er klart VP3 i mat lys grå. Der er ingen tvivl om at denne lampe er utrolig populær og ses i rigtig mange hjem og så er den netop på tilbud lige nu! VP3 er generelt en populær lampe, men især denne farve hitter og grunden er netop, at vi lige nu ser en tendens til grå nuancer og fordi rigtig mange er blevet tilhængere af den nordiske stil. Flowerpot vil aldrig gå af mode, så derfor er mat lys grå også et sikkert valg, da den passer ind i enhver indretning. Er du til en anden stilart, så fås Flowerpot VP3 i mange flotte varianter. Se dem alle her.

SE VORES STORE UDVALG AF BORDLAMPER HER