GN

GN belysning

GN belysning A/S er leverandør af el-materiel og lyskilder til el-installatører og lampebutikker. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet.

Kontoret og lageret ligger i Herning i midt Jylland og virksomhedens mission er at give den bedste service og konstant udvikle kvalitetsprodukter, til en god pris.

Sortimentet udvikler sig hastigt inden for deres kerneområder og består i dag af ca. 4000 lagerførte varer indenfor lyskilder; indbygningsspot og armaturer; el-materiel; butiksmateriel; fest- og julebelysning.

Indenfor disse produktområder gør de en dyd ud af, at man til stadighed kan få mange af de "gamle" produkter såsom pendelrør, messing fatninger osv. Men på den anden side sørger de også for at være med helt på forkant indenfor f.eks. LED lyskilder og armaturer.

Med andre ord, sørger de for både at være gammeldags og nymodens på én og samme tid.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven