Iulite

Iulite

Iulite er et nyt navn indenfor design belysning af høj klasse.

På Lys og bygning 2012 messen hoppede Iulite frem på scenen og stjal showet for første gang. De stillede med 4 helt nyudviklede produkter. Lamperne, med streger af den tyske designer Hans Noppe er voldsomt inspireret af bionics (bionical creativity engineering) og rumfartsteknologi.
Det er belysning der er ultra lette og sammenklappelige så de kan blive meget kompakte.

Det fælles tema for lamperne er Bidirectional steel, der når det er foldet ud er uhyre stabilt men også fantastisk kompakt når man vælger at folde det sammen. Mekanismerne og systemerne der benyttes i lamperne, er udviklet unikt og derefter patenteret på verdensplan, hvilket gør at disse lamper forbliver unikke.

Hans Noppers specielle passion for det højteknologiske og brugen af nye materialer illustreres vildt godt af omfanget og bredden af produkter. Alt fra autonome robotter til en lang række produkter inden for forbrugerelektronik, som for eksempel smartphones eller GPS-ure ja også interaktiv belysning lavet med SME-legering (shape-memory alloy).
Den sidst nævne, som hedder Nopperection” blev allerede i 1996 indlemmet i Ingo Maurer serien.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven