Jake Dyson
Type
6 stk
2 stk
Farver
3 stk
5 stk
Materiale
8 stk
Mærke
8 stk

Jake Dyson

Kendte værker:
CSYS Bordlampen 
CSYS Gulvlampen 
Motorlight Gulvlampen

Uddannelse:
Designer

Historik
Jake Dyson voksede op i England, og her skulle han ikke at kigge langt efter inspiration. Hans far, James Dyson, var godt på vej til at blive en af verdens mest højprofilerede opfindere.Tilsyneladende bidt af det samme etablerede han sin egen tegnestue i London i 2004, men fremfor at designe støvsugere ligesom sin far, fik han travlt med at genopfinde lamper.

Hans første produkt var Motorlight Gulvlampen - en motoriseret lampe, der giver mulighed for at justere spredningen af lysstrålen. En lignende, men mindre, Motorlight, som kan styres ved fjernbetjening, fulgte senere. Derudover har han også designet den meget minimalistiske og funktionelle CSYS. Armaturet har en indbygget kølings mekanisme som har til formål at give lysdioderne en usædvanlig lang levetid, samt en unik mekanisme for indstillingsmuligheder. Jake hævder selv, at ud over sport, var design det eneste, han var god i skolen.

I en alder af 14, havde han lært at bruge en drejebænk. Det at se, hvordan dele og komponenter blev fremført fascinerede ham, og han blev inspireret af mekanismer, innovation og teknologi. Han mener, at forståelsen af fremstillingsprocesser er afgørende for at designe og innovere, og dette er en af de vigtigste hjørnesten i virksomheden.


Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven