Jake Dyson Studio
Type
6 stk
2 stk
Farver
3 stk
5 stk
Materiale
8 stk

Jake Dyson Studio


Hos Jake Dyson produkter bliver hele processen med at designe lamper kontrolleret og overvåget gennem afprøvning og produktion for at kunne levere det bedste produkt til kenderne.

De designer belysnings produkter, som svarer til markedets behov og gør dette ved at udvikle produkterne sammen med den teknologi, der driver dem. 

De tilstræber at kombinere design og funktionalitet for at skabe ikoniske produkter og de går aldrig på kompromis med deres kerneværdier og overbevisninger. 

Hos Jake Dyson Studio tilstræbes det at være ligetil og de gør alt hvad de kan for at gøre deres kunder glade og tilfredse.

Designstudiet og værkstedet ligger i Clerkenwell, London, i en gammel bygning der i den Victorianske æra var hjemsted for udvikling af eletriske og mekaniske fabrikationer. Den dag idag ses dette link til fortiden synligt ikke bare i selve bygningerne men noget så håndgribeligt som de gamle jern skilte på væggene der hænger der endnu.


Du kan også se Jake Dyson Studios hjemmeside her

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven