Jake Dyson Studio


Hos Jake Dyson produkter bliver hele processen med at designe lamper kontrolleret og overvåget gennem afprøvning og produktion for at kunne levere det bedste produkt til kenderne.

De designer belysnings produkter, som svarer til markedets behov og gør dette ved at udvikle produkterne sammen med den teknologi, der driver dem. 

De tilstræber at kombinere design og funktionalitet for at skabe ikoniske produkter og de går aldrig på kompromis med deres kerneværdier og overbevisninger. 

Hos Jake Dyson Studio tilstræbes det at være ligetil og de gør alt hvad de kan for at gøre deres kunder glade og tilfredse.

Designstudiet og værkstedet ligger i Clerkenwell, London, i en gammel bygning der i den Victorianske æra var hjemsted for udvikling af eletriske og mekaniske fabrikationer. Den dag idag ses dette link til fortiden synligt ikke bare i selve bygningerne men noget så håndgribeligt som de gamle jern skilte på væggene der hænger der endnu.


Du kan også se Jake Dyson Studios hjemmeside her

Design belysning til arbejdspladsen

Dyson er måske nok et mærke du forbinder med støvsuger, og som anses for nogle at markedets bedste. Men Dyson er også kendt for at lave belysning, som er særligt ideel til kontormiljøer, hvor det gode arbejdslys er et must.

Hos Dyson gås der ikke på kompromis med kvalitet, og derfor er deres produkter blandt eliten når det kommer til designbelysning til kontoret.