Julegaveinspiration til børnene

Så er den søde juletid over os, og det betyder at det er tid til at købe julegaver. Vi har lavet en lille inspirationsguide, så du kan finde den bedste gave til børnene i familien. Vi har udvalgt 10 rigtig fine lamper, som er et hit hos børnene, og der er både noget for drengene og pigerne, samt noget i alle prisklasser.

1.	Miffy First Light

1.Miffy First Light

Miffy First Light er den mindste udgave af kaninen Miffy, den er 30 cm høj og støbt i silikone. Denne lille ven kan blive barnets tro følgesvend, det er en lampe, som man både kan lege med og tage med på tur, da den er opladelig. Kaninen Miffy findes i 3 størrelser, se dem her.

Miffy First Light - 559 kr.
2.	Eos fra Vita

2.Eos fra Vita

Eos er en helt unik lampe, som er fremstillet i gåsefjer. Lampen giver et blødt og lækkert lys ud igennem gåsefjerene. Eos lampen fås både, som gulvlampe, bordlampe og pendel, derudover fås den i hvid, grå og lys brun. Selve Eos skærmen fås i 5 størrelser, 35 cm, 45 cm, 65 cm, 75 cm og 1110 cm.

En god ide er at benytte en pære fra Philips Hue – denne pære gør det muligt at bestemme lysets farve, der er 16 millioner farver at vælge imellem, hvilket både er sjovt for børn og voksne.

Se Eos mange muligheder her.

Eos fra Vita – priser fra 678 kr.


3.	Nanuk fra Mr. Maria

3.Nanuk fra Mr. Maria

Denne søde lille hvide bjørn hedder Nanuk, det er en drøm af en lampe til børneværelset, som både egner sig til drenge og piger. Den er en lampe, som man kun kan blive glad af, at have stående. Nanuk bliver hurtigt barnets bedste ven, vi har fået flere historier fra vores kunder om, hvilket hit denne søde lampe er.

Nanuk -  1.149 kr.

4.	Zoolight Elefant

4.Zoolight Elefant

Zoolight Elefanten er en del af serien med en masser forskellige søde lysende dyr. Det er en klassiker inden for belysning på børneværelset. Zoolight Elefanten fås i 2 forskellige størrelse, en som er 27 cm høj og en som er 12 cm høj. Derudover fås den også som væglampe.

Zoolight Elefant -  priser fra 450 kr.

5.	Flowerpot VP3 i Beige Red

5.Flowerpot VP3 i Beige Red

Flowerpot VP3 Bordlampen er en ægte klassiker, som ses rundt omkring i mange skandinaviske hjem. Det er en enkelt, elegant og flot lampe, som vil passe rigtig godt ind på børneværelset. Her ses den i farven Beige Red, men den kan fås i 10 forskellige farver, se dem alle her.

Flowerpot VP3 i Beige Red  - 1995 kr.

6.	Flowerpot VP3 i Grey Beige

6.Flowerpot VP3 i Grey Beige

Her har vi igen valgt en Flowerpot VP3 Bordlampe, men i farven Grey Beige, den passer både til pige og drenge værelset. Og som sagt før findes bordlampen i 10 forskellige farver, så der er masser af valgmuligheder.

Flowerpot VP3 Grey Beige - 1995 kr.
7.	Light Strips fra Philips Hue

7.Light Strips fra Philips Hue

Light Strips fra Philips Hue er perfekte at lege med på børnenes værelse. De kan bøjes og formes, ligesom du vil have det. Der er mange muligheder i forhold til at lave sjove figurer eller former på børneværelset, derudover kan du vælge imellem 1600 millioner farver.

Light Strips fra Philips Hue  - 599 kr.


8.	Bicoca Pale Pink

8.Bicoca Pale Pink

Bicoca er en farverig og bærbar bordlampe, som du kan tage med dig overalt. Her ser du lampen i Pale Pink, som ville passe rigtig godt ind på pigeværelset, men den fås i flere farver. Det er en en flot og sød lampe, som kan blive børnenes tro følgesvend.

Bicoca Pale Pink Bordlampe  - 1399 kr.

9.	Bicoca Light Blue

9.Bicoca Light Blue

Vi har lige igen valgt en Bicoca Bordlampen, dog bare i farven Light Blue. Se dem alle sammen her.

Bicoca Pale Pink Bordlampe  - 1399 kr.

10.	Follow Me

10.Follow Me

Follow Me lampen fra mærket Marset er en lækker lampe, som fås i 2 størrelser. Du kan tage lampen med dig lige derhen, hvor du har lyst til. Det er en let og stilfuld lampe, som kan benyttes til hyggebelysning eller natlampe på børneværelset.

Lampen kan dæmpes, og er meget fleksibel.

Follow Me – priser fra 999 kr.

Vi håber at dette har kunne gøre din juleshopping en lille smule lettere, ellers står vi gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Glædelig jul fra Lampemesteren.