Juletiden banker på døren

Den smukke juletid banker på døren og det er en magisk tid, som venter på os. Det er tid til hygge og stemningslys.

Står du og har brug for hjælp til lidt julegave inspiration, har vi samlet et par lister til dig, som vi håber kan hjælpe dig lidt på vej. Ellers skal være velkommen til at kontakt vores kundeservice på info@lampemesteren.dk eller ringe ind på, 96 75 04 77 – vi er også at finde på vores chat, hvor vi også gerne hjælper dig. Og det er selvfølgelig også muligt at finde hjælp og inspiration via vores Facebook og Instagram.

Julegaveinspiration til hende
Julegaveinspiration til ham
Julegaveinspiration til børnene

Du kan også tjekke vores bestseller liste ud, hvor du finder vores mest populære produkter, som vi har solgt her i år 2018. Bestseller listen kan du finde lige her.
Julekalender på Facebook

Julekalender på Facebook

Igennem hele december vil vi løbende holde julekalender på vores Facebook side, her vil du have mulighed for at vinde en masse lækre lamper – så husk og følg med, det kunne jo være du var heldig.
Advents konkurrencer

Advents konkurrencer

Vi holder advents konkurrencer på vores Instagram, hvor du også har mulighed for at vinde nogle flotte lamper, så skynd dig ind og følg med.

Her på siden holder vi også advent, så hvis du skriver dig op til vores kundeklub, så er du med i vores advents konkurrencer – du kan tilmelde dig lige her.

*Når du tilmelder dig vores kundeklub, så bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev, men du har mulighed for at afmelde dig nyhedsbrevet til enhver tid. Læs vores vilkår her.

Juleudsalg

Vi har samlet en masse lækre lamper sammen og besluttet os for at forkæle jer lidt ekstra med nogle gode tilbud, du kan se alle de skønne tilbud lige her.
Vi håber vi kan hjælpe jer lidt med at komme i julestemning!

Glædelig jul fra Lampemesteren