Aktuelle kampagner og rabatter hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren vil vi altid gerne forkæle vores kunder, så her finder du alle vores aktuelle kampagner, som vi har i øjeblikket.

Du kan tilmelde dig vores kundeklub, her vil du have mulighed for at blive opdateret omkring vores gode tilbud, kampagner og fordele.


Bordlampen 205 fra Lampe Gras er et moderne ikon! Med sit fokus på funktionalitet har lampen klare referencer til Bauhaus-perioden. Den blev tegnet i 1922 af Bernhard Albin Gras og har lige siden været en populær repræsentant for stilen. I farve- og materialekombinationen hvid og krom understreges lampens enkle og industrielle udtryk yderligere. Brug den på dit skrivebord og glæd dig over gennemtænkt fransk design.


Vil du opleve magi? Here Comes the Sun tilfører rummet et helt unikt og magisk lys. Med sit elegante design giver lampen ikke alene et varmt og behageligt lys, men bidrager også til den moderne og stilbevidste indretning. Designet er naturligvis udtænkt med henblik på at give et naturligt lys der leder tankerne hen på en smuk solopgang. Oplev en magisk solopgang hjemme hos dig selv med en pendel fra Here Comes the Sun. Kampagnen gælder kun Here Comes the Sun Ø550 i Hvid og Sort/Hvid.


Det danske belysningsbrand 101 Copenhagen skaber progressive lamper med stærke referencer til tidens tendenser. Vil du nemt integrere supermoderne materialer som messing og kobber i din indretning? Lige nu kan du købe de flotte lamper i varme metalnuancer til reduceret pris – spar helt op til 40 % på din nye moderne og aktuelle lampe fra 101 Copenhagen.

Vi har også mange andre gode tilbud, se alle vores aktuelle tilbud lige her!