Aktuelle kampagner og rabatter hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren vil vi altid gerne forkæle vores kunder, så her finder du alle vores aktuelle kampagner, som vi har i øjeblikket.

Du kan tilmelde dig vores kundeklub, her vil du have mulighed for at blive opdateret omkring vores gode tilbud, kampagner og fordele.

Dokka er en ægte designklassiker, som har en stor historie. Dens designet stammer helt fra 1954, og var den første norske lampe, som modtog en guldmedalje ved den prestigefyldte, Triennale di Milano. I år 2007 valgte Northern at relancere Dokka pendlen, hvor de tilføjede 4 nye matte farver. I dag kan du få Dokka pendlen i farverne, Hvid, Sort, Aqua Green, Petrol Blue, Light Grey og Dark Grey.

Hele juli måneden kan du spare 20 % på denne fantastiske og anerkendte pendel, som stadig er populær den dag i dag.

Mingus pendlen fra Lightyears er en serie af smukke og enkle lamper. Skærmene på Mingus er lakeret i forskellige matte og afdæmpede farver, og formen på skærmen afskærmer på fineste vis lyskilden, så man ikke blændes. En utrolig flot lampe som er oplagt over spisebordet. Du kan med fordel lave dit eget personlige mix med flere af pendlerne hængende sammen i forskellige farver og størrelser.

Lige nu finder du hele Mingus serien med 30 % rabat.Vi kører 20 % på en masse lækre designerlamper hele juli måned!

Hvis du skal nå og få fat i et af vores gode tilbud, så handler det om at være hurtig. For så snart varen ikke er på lager mere, så stopper tilbuddet.

Blandt vores lagerudsalg vil du finde mærker, som Flos, Kartell, Northern, Muuto, &tradition, Fritz Hansen, Piet Hein og mange andre..

Vi har også mange andre gode tilbud, se alle vores aktuelle tilbud lige her!


Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven