Kontorlamper

LAMPER TIL KONTORET

Lampemesteren tilbyder et bredt udbud af belysning til kontoret – herunder praktiske – men også dekorative – kontorlamper til et hvert område af kontoret. Det være sig bordlamper, der opfylder behovet for den rette og korrekte belysning ved skrivebordet og computerskærmen – samt loftlamperne i møderummet.


<!---kelvin--->

Denne Kelvin bordlampe i sort fra Flos er perfekt til skrivebordet. Med sine lange smalle linier og et 359 grader drejeligt slankt og firkantet hoved optager den næsten ikke nogen plads på selve bordet. Den charmerende kontorlampe har indbygget LED pære, der giver et fantastisk godt lys med stor spredning. Fås også i hvid og aluminium/krom.
<!---kaiser idell--->

Vi taler virkelig om luksus, når vi her præsenterer Kaiser Idell bordlampe 6631 fra Fritz Hansen. Den har – som hele Idell-serien – et patenteret kugledrejeled og fremstår ren og klar i design og med den karakteristiske smukke kuppel. Den spiller rollen som kontorlampe til fuldkommenhed - og det er bare at sætte denne smukke lampe på dit skrivebord og dit kontor vil bare emme af klasse. Ses her i elfenbensfarvet, men fås også i sort, grøn, hvid og rød.

<!---piet hein--->

Smuk, elegant og harmonisk er denne RA 400 D bordlampe - eller kontorlampe - i sort fra Piet Hein. Skærmens konstruktion gør, at når man ser ind i lampen, synes den at lyse svagt, men den kaster et overraskende klart lys på sine omgivelser. Fås også i farverne chrome, hvid og glas.

Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Stuelamper, Udendørslamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper
Se vores store udvalg af lamper til kontoret her