Lækre og spændende nyheder fra Le Klint

12. august 2016
Lækre og spændende nyheder fra Le Klint
Lige om lidt starter den mørke tid og så er vi igen dybt afhængige af vores lamper.
Og vi vil selvfølgelig gerne have nogle smukke lamper at kigge på og det har Le Klint sørget for at vi kan.
De kommer med noget helt nyt dette efterår og har ligeledes videre udviklet nogle af de kendte produkter.

Det helt nye er den smukke udendørslampe ”Facet”. Den er designet af Aurélien Barbry, som har formået at designe en lampe i metal, som stadig er tro mod Le Klints kendte plissé. Dette har han gjort ved at lavet facetskårne kanter på lampen, som giver associationer til de foldede plissé skærme.
Facet fås i kobber , sort Og derudover kan man få dem med en baseplade i 2 størrelser – small og medium, hvor man kan indgravere husnummer, navn, eller andet.

En anden nyhed, som vi personligt glæder os meget til er at Carronade nu også kommer i hvid. Den hvide version passer perfekt ind i den nordiske stil og vil passe ind i rigtig mange hjem.

Derudover kan I også glæde Jer til at Swirl nu kommer i en sølv version. Denne version minder meget om den hvide, men virker knapt så klinisk og giver et lidt blødere lys, da det smukt reflekteres i sølvet.

Udover smukke nyheder kører Le Klint også kampagne på deres helt klassiske 368 gulvlampe i sort. Vejledende udsalgspris på denne er 4.895,-, men den kan i perioden 15. august – 4. september 2016 fås til 3.795,-