Lampe tendenser, som kommer frem i 2018

Hvad bringer fremtiden i år 2018? Vi er så småt i gang med året og der er masser at se frem til i forhold til nye tendenser, som er værd at prøve af i hjemmet. Vi giver her 4 eksempler på, hvad der bliver 2018´s nye tendenser i forhold til designerlamper.

For at opnå din LO Plus rabat, skal du blot skrive rabatkoden: loplus

Flere forskellige metaller

De metalliske farver er altid populære og de bliver faktisk mere og mere populære med tiden.  I år bliver tendensen at blande de forskellige metaller med hinanden i indretningen. Hos Lampemesteren har vi mange forskellige lamper, som har det metalliske look, så der er rig mulighed for at blande de forskellige metaller med hinanden.
IC S1 Pendel fra Flos er en pendel, som både er enkel og elegant. Det er en lampe, som er en del af en nytænkende serie, der både indeholder bordlamper, gulvlamper og væglamper. Dens enkel og lette design, gør det muligt at tilføje den til mange forskellige stilarter i hjemmet. IC pendlen har et metallisk look i dens spinkle metalstang, som både fås i messing og i krom.


Mirror Ball Pendel fra Tom Dixon er en rigtig flot og lækker pendel, som ses i mange hjem. Dens metalliske krom farve skinner ud og giver et sammenspil i og med lyset. Pendlen fra Tom Dixon fås i 3 størrelse og i 2 farver, krom og guld. En god ide er evt. at blande de forskellige størrelser med hinanden og hænge dem i en klynge sammen.


Strapatz Pendel i Rå Messing fra KonstHantverk er en rustik lampe, som har et unikt og lækkert design. Endnu et eksempel på det metalliske design, som er meget oppe i tiden, hvor man gerne må blande de forskellige metaller med hinanden i indretningen. Som mærket siger er dette en lampe, som både består af kunst og godt håndværk. Konst Hantverk er et mærke, som har meget at byde på, se resten af deres kollektion her.

Statement lofter med lamper

Statement lofter også kaldet den femte væg bliver det nye element i indretningen. Det er på tide, at føre nogle statement lamper ind i hjemmet, hvilket vi gerne giver et par eksempler på herunder. Et statement loft er nemt at tilføje til indretningen, især med lamper, det er blot at tilføje en lampe, som har et ekstraordinært design, som skaber wow-faktoren.
2097 lysekronen fra Flos er en meget stilfuld og flot lampe, som er designet af Gino Sarfatti. Det er en lampe, som er meget moderne og har en vis elegance over sig. Lysekronen fungerer godt, som et statement piece grundet dens volumen, hvilket gør lampe meget unik og luksuriøs. Lysekronen fås i 2 størrelser og 3 forskellige farver, krom, messing og sort.Hope Pendlen fra Luceplan er en meget spændende lampe, som skaber en skøn stemning. Lyset i Hope lamperne multipliceres og der skabes en skøn, glitrende og festlig stemning, drysset med tusindvis af lys effekter der virker som diamanter. Dette har været inspirationskilden til navnet: Hope. Hope lampen fås i 4 størrelser, Ø61, Ø72, Ø110 og Ø200.Amp Chandelier fra Normann Copenhagen er endnu en showstopper, som kan være med til at skabe et statement loft, som giver energi og elegance til rummet. Lysekronen giver et varmt og dragende lys, og er udført i en skøn kombination af marmor og glas. Amp Lysekronen fås i 2 størrelser og 3 forskellige farver.Arigato Loftlampe Dobbelt fra Grupa Products er håndlavet i metal og giver rummet en interessant stemning. Lampen er justerbar i både armene og hovedet, hvilket gør det muligt at bestemme retning af lyset. Arigato lampen fås både i sort og hvid. Det er endnu et statement piece, som hurtigt kan skabe wow-faktoren i hjemmet.
Wall art

Vægkunst kommer i mange forskellige former og designs. Væglamper kan også blive til vægkunst, hvilket vi kan give et par eksempler på. Vi har mange spændende, anderledes og flotte væglamper, så det er bare med at dykke ned i vores kæmpe univers af lamper.
Fun 1 WA Væglampe fra Verpan er en lampe, der egner sig rigtig godt, som fantastisk belysning, men også som vægkunst, som er en del af tendenserne i år. Fun lampen består af en masse metal poletter, som skaber en smuk refleksion, når lyset rammer dem. Den er en af mange kunstværker, som Verner Panton har designet igennem sin tid.214 Væglampe fra Lampe Gras er en god lampe til, at bryde det normale linjer i indretningen. Det er en lampe, som har et simpelt, men rigtig smukt design og kan hurtigt få et god plads i hjemmet. Det er en meget funktionel og praktisk lampe, som bliver mere og mere populær. Lampe Gras har en masse interessante lamper, som helt klart er værd at kigge på – se dem alle sammen her.


Taraxacum 88 Væglampe/Loftlampe fra Flos er en meget unik lampe, som er meget overvældende og kan hurtigt skabe en wow-faktor i hjemmet. Den er perfekt at benytte, som vægkunst, da den fungerer som en skulptur i hvilket som helst miljø. Det er en flot lampe, som stadig har et enkelt design. Så hvis du mangler lidt kunst på væggene, så er Taraxacum et godt valg.
Farvetendenser i år 2018

Farve tendenserne i 2018 står på grøn, lilla, pink, greige (som er en blanding af grå og beige) og glas. For at følge årets farve tendenser, kan det gøres på flere måder, her vil vi vise et par eksempler med, hvordan farvetendenserne ser ud på nogle forskellige lamper.
Lean Væglampe i farven Dusty GreenLean Væglampe Dusty Green fra Muuto er helt perfekt, som læselampe. Og den støvede grønne farve, er meget oppe i tidens tendenser inden for trends i år. Lampens design minder lidt om en bordlampe, hvilket giver et flot syn på væggen, når den hænger. Lampens farve er en farve, der passer rigtig godt ind i de skandinaviske hjem.


Ball Pendel Blank Lilla fra Frandsen er en ægte klassiker, som er elsket af mange. Lampen fås i mange farver, men denne blanke lilla farve er en af det hotteste farver i år. En lampe er en god måde at implementere farver i hjemmet på, da de ikke fylder alt for meget, når det handler om kraftige og stærke farver, som denne.Ballroom Pendel I Pink fra Design By Us, har et elegant design. Lampen er produceret i glas og giver en hyggelig belysning, som passer perfekt til at hængende over spisebordet, i et hjørne eller i en klynge af flere sammen. Ballroom Pendlen i Pink kombinere to af årets tendenser inden for farver, vi har nemlig her at gøre med en lampe, som har farven Pink og er fremstillet i glas.


Flowerpot VP3 Bordlampen er efterhånden en ægte klassiker, det er en lampe som er inspireret af 60’ernes og 70’ernes Flower Power revolution. Det er en stilfuld lampe, som har en af 2018 farvetendenser, nemlig greige, som er en blanding mellem beige og grå, den er utrolig smuk i denne fine farve. Se Flowerpot VP3 i Grey Beige her.