Opret brugerGlemt adgangskode
Le Klint 57 Pendel - Le Klint
Le Klint 57 Pendel - Le Klint
Specifikationer
EAN:
5703387570009
Materiale:
Plast
Ø (Diameter):
14 cm
Længde:
På siden: 19 cm
Lyskilde:
Max 25W

Le Klint 57 Pendel - Le Klint

DKK 1.995,00
Prisgaranti
   3-5 dage
Vælg imellem følgende lyskilder
stk.
Varenummer: 5703387570009
Vis mere
Vis mindre
Design
Esben Klint, Philip Bro Ludvigsen og Thomas Krause for Le Klint

Koncept
Tør man ændre på en klassiker? Thomas Krause og Philip Bro Ludvigsen gjorde det med Le Klint Pendel 57 der er en nyfortolkning af Esben klints 47 skærm fra 1949.En lang række af dygtige og velrenommerede designere og arkitekter, har gennem årene designet skærme og lamper for Le Klint.
Le Klint er den dag idag en moderne klassiker og forklaringen herpå er uden tvivl de professionelle designer og arkitekter, som står bag disse lamper.
Le Klint skærmene er alle håndlavet og det er idag som da produktionen startede de dygtige foldepiger der står bag de flotte skærme.
Med præcision og fingerfærdighed har de igennem årene omsat designernes modeller i de smukke skærme. Ingen maskine kan erstatte det håndværk, som de udfører.

Bemærk 
Prisen er inklusiv elophæng med 4 m. ledning.
Philip Bro Ludvigsen
Født: 1962
Kendte værker: Undercover lamperne, Le Klint 57 pendel, Le Klint 190 pendel, Le Klint 340 gulvlampe, Le Klint 375,  Le Klint 376 bordlampe, Le Klint 377, Le Klint 378,  Le klint 352 bordlampe,
Le Klint 290 væglampe, Viper serien, Brugskunst og Aveny smykker for Georg Jensen
Uddannelse: Designer fra Danmarks Designskole

Historik
Philip Bro Ludvigsen er født i Australien i 1962 og uddannet Danmarks Designskole. Af kendte værker kan nævnes Undercover, Le Klint 57, Le Klint 190, Le Klint 340, Le Klint 375, Le Klint 376, Le Klint 377, Le Klint 378, Le klint 352, og Le Klint 290

I 1998 oprettede han sit eget design studio. Han har undervist på Danmarks Designskole og National Institute of Design i Indien.

Philip Bro Ludvigsen har gjort sig bemærket med en lang rækker kendte produkter og designet for store virksomheder som Le Klint og Georg Jensen og han har bl.a. vundet den eftertragtede internationale designpris "Reddot Design Award" i 2007.

Ligeledes har han modtaget statens Kunstfonds tre årige arbejdsstipendium.
Le Klint
Le Klint er en helt unik dansk virksomhed som stadig holder ved værdierne om kunsthåndværk, æstetik og kvalitet.

I 1943 gjorde Tage Klint Klint familiens folderi til en egentlig forretning og de formår stadig at forny sig ved at kombinere de flotte tidløse skærme med nye materialer og former.

Le Klint bruger stadig det gode gamle håndværk til at fremstille skærmene. De dygtige og fingerfærdige foldepiger folder skærmene med stor præcision.

Arkitekt P.V. Jensen-Klint (Peder Vilhelm Jensen-Klint) er manden bag den første krydsplisserede lampeskærm.

Han havde designet en petroleumslampe i stentøj, men manglede en skærm. Hertil opfandt han krydsplisserede lampeskærm som først 40 år senere blev sat i produktion.
Hans søn Tage Klint, var manden bag gribekraven, som han tilføjede de oprindelige skærme. En vigtig og afgørende detalje som stadig er en del af det klassiske design. Derudover har han designet en lang række af lamperne fra Le Klints sortiment.
10 år senere tog sønnen Jan Klint over. Han var en meget visionær forretningsmand og det var ham som oprettede han den fond, der siden 1972 har drevet virksomheden Le Klint. Dette gjorde han for at sikre sine medarbejdere og fonden støtter nu tidligere medarbejdere, designere og arkitekter.

Den tredje søn, Kaare Klint, som både var arkitekt, kunsthåndværker og designer, og en dygtig og meget respekteret en af slagsen har haft stor indflydelse på dansk møbelkunst generelt.      
Hans talent nød virksomheden Le Klint godt af og i 1944 designede han "Frugtlygten" (Le Klint 101) som stadig er en af Le Klints mest solgte lamper.

Le Klint har helt sikkert tiltrukket mange dygtige, professionelle og respekterede designere i årenes løb og det er helt sikkert en kombination af disse kunstnere og Le Klints visionære mål, at lamperne stadig er moderne og klassiske.

Dette ses også i deres nye sortiment med Undercover lamperne. Dette er en helt ny stil for Le Klint, men stadig med deres håndværksmæssige og æstetiske værdier i højsædet.

Ligeledes fokuseres der også på skærmene hos Undercover lamperne og man får her muligheden for at skabe sit helt eget unikum. Og med den store Marimekko tendens kan man selvfølgelig også få Undercover med de såkaldte Unikko skærme.

Som noget nyt kan børnene nu også skabe deres egen skærm med "Tegnekit" skærmen.

Alle skærme er designet af Helle Gråsted, Helle Abild, Sabine Bornholdt samt Maja og Kristina Isola.
Vi har ligeledes stor erfaring i rådgivning om belysning og kan give en kvalificeret vejledning. Du kan enten ringe til os på 96 750 477 eller skrive på info@lampemesteren.dk.

Du kan også se Le-klints hjemmeside her
Vis mere
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 22  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk