Le Soleil
Type
1 stk
2 stk
Farver
1 stk
1 stk
Materiale
3 stk
Mærke
3 stk

Le Soleil

Vicente Garcia Jimenez er manden bag de flotte Le Soleil lamper fra Foscarini. Vælg mellem farverne grøn, rød og hvid og om det skal være væglampen eller pendlen.

Selve skærmen på Le Soleil er lavet af polycarbonat, og brugen af et materiale, der ikke bare lige lader lyset trænge igennem, bidrager til at skabe den særlige effekt, med bjælker af lys som legende illuminerer op, samtidig med at der er en direkte belysning nedad.

Inspirationen er trukket fra Guggenheim Museet i New York, og lampen har trods sin størrelse formået at bevare en lethed der kommer fra de asymmetriske skærme, der spiller en stor rolle i dette samtidig med at de er med til at sprede lyskeglen. 

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven