Opret brugerGlemt adgangskode
Less'n'more

Less'n'more

less‘n‘more designer og producerer belysning, møbler og tilbehør tilsat lidenskab og indsigt, alt sammen fra deres produktionsfaciliteter i den centrale del af Tyskland, nærmere betegnet Rhinen.

Ideer, drømme, ambitioner, venskab, ansvar kombineret med blod, sved og tårer er alt sammen essensen i produkterne fra less'n'more. Og så er der ikke et øje tørt når det så er pakket pænt ind i en bæredygtigt design, der lystigt ruller ud af det historiske valseværk i Pulheim, ikke langt fra den historiske Köln, med den smukke domkirke.

Produkterne designes med øje for kundernes men så sandeligt også deres egne behov. Disse tanker kombineret med en holistisk tilgang og evnen til at ”koge” produkterne ned til deres rå og bare essens er en hjørnesten i less'n'mores produktfilosofier. En voldsomt høj kvalitet, brug af moderne teknologi alt sammen tilsat en kærlighed til detaljen samt lysten til at skabe produkter med varige æstetiske værdier er bare lidt af det vi kender dem for.

Produktionen hos less'n'more skal som sagt ikke kun give nydelse og glæde men de skal også leve op til firmaets holdning til ansvarlighed. Det er den perfekte symbiose mellem bæredygtighed og design. Navnet forpligter også og er en vigtig del af firmaets holdning og værdi. Ejerne og deres dedikerede team, arbejder på deres designs i kreative, historiske omgivelser med masser af lys, mursten, træ og glas.

Arbejdsopgaverne ses som en stor samlet proces hvor udvikling, design, produktion og emballering, alt sammen skal leve op til firmaets filosofi, hvilket alt sammen sker tilføjet masser af latter og konstruktive argumenter, hvilket sagtens kan ske henover en stor gang fællesspisning.

less'n'more producerer bæredygtigt design, håndlavet i Tyskland, hvor vi næsten kan omdøbe det til et højkvalitets hippie design kollektiv.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven