Lyngsaa

Lyngsaa A/S er et Dansk firma som specialiserer sig i salg af highend design og industriel LED belysning.
Blandt de mere kendte produkter kan nævnes lampeserien Svalen, samt Pax og Spotline. Disse lamper er udtænkt med en kombination af nytænkende design og den allernyeste LED teknologi med blødt hvidt lys.

Mere om Lyngsaa

Af nyere spændende projekter kan nævnes restaurering af belysning på Kongeskibet Danmark, udvikling af arbejdslampen "Floodlight" til maritim industriel belysning af bla færger, kraner og havneområder.  Total belysning inden for LED til Færger og Cruise både bla. Nordlys, Polarlys, Braemer, Vesterålen, Richard With, Seabourne Pride, Seabourne Spirit, Kong Harald, Bastø I, II, III. Der ud over har de lavet Rep-kit til eksisterende armaturer, således at man kan skifte til energikorrekt belysning uden at miste farve og styrke og ikke mindst bevare det originale design.

Speciel designet LED Carport-belysning er det også blevet til, samt et re-design af belysning hos Spar Nord Danmark. Udvikling af belysning til fejemaskiner og andre industrimaskiner i samarbejde med Dan Sweep, og et spændende samarbejde med Scanel International.

I udviklingsafdelingen arbejdes der med nye spændende projekter i tæt samarbejde med både udenlandske og danske selskaber. Hvad angår fremtiden så ser Lyngsaa at de over den kommende 3-5 års periode skal udvikle sig til en vigtig og banebrydende udbyder på design og belysningsmarkedet, som også skal sætte nye standarder for belysning og samtidig opbygge og udvikle lovende eksportmuligheder. Organisationen Lyngsaa vil blive udbygget i takt med teknologisk fremskridt, udvikling og ønsker, således at Lyngsaa A/S behersker de services/krav markedet definerer. 

Yderligere udførte projekter: - Museums belysning: Sæby museum - Brobelysning: Broen over Sæby Å. - Flagknopper med indbygget LED til oplysning af Flag. - Vejbrik design, projektet udføres i samarbejde med LKF. - Udendørs belysning