Mazo Pendler

Den første lampekollektion fra designbrandet Mazo blev præsenteret i foråret 2019 – på samme tidspunkt som brandet selv blev lanceret. Lampekollektion med navnet 16PLUS blev oprindeligt designet i 1979 til en udstilling på Designmuseum Danmark. Selvom lampen har mere end 40 år på bagen, er den stadig aktuel i forhold til den moderne indretning. 16PLUS pendel er en simpel pendel, bestående af en lampeskærm i benporcelæn, med en enkel bøjle. Det skrøbelige porcelæn sender en behagelig blød belysning ud i omgivelserne, mens det samtidig sørger for at man ikke bliver blændet af lyset. Kombineret med en bøjle i formstøbt egetræ, får lampen et varmt nordisk udtryk og bidrager til den afslappende og rolige atmosfære.

Kollektionen er lavet i samarbejde med lampen oprindelige designer Snorre Læssøe Stephensen, der har fået inspiration til lampen fra de japanske traditioner indenfor keramik. Han lampe passer perfekt ind i Mazos mission om at skabe tidløst design, der stadig er relevant om 50 år, som kan bestå gennem mange generationer og er anvendeligt langt ud i fremtiden.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.