Mazo Væglamper

”Det er vigtigt for os, at de designs vi i dag lancerer stadig er relevante om 50 år. Ligeså forudseende og før sin tid, som min farfar var, da han fx tegnede vores WNG Chair, ligeså vigtigt er det, at alle vores designs kan bestå gennem generationer og er anvendelige i fremtiden”, fortæller Magnus Stephensen, en af de tre stifter af Mazo og samtidig barnebarn af én af deres designere. I samarbejde med de to øvrige stiftere; designerparret Louise Sigvardt og Marcus Hannibal, samt keramiker Snorre Læssøe Stephensen, har Mazo skabt lampekollektionen 16PLUS. Det var oprindeligt Snorre Læssøe Stephensen selv, der designede 16PLUS lampen i 1979, i forbindelse med en udstilling på Designmuseum Danmark.

Selvom lampen er mere end 40 år gammel, passer det tidløse, simple design, let ind i den moderne indretning. Gennem det skrøbelige benporcelæn skinner et behageligt blødt lys, mens skærmen samtidig har den egenskab at den sørger for at øjnene ikke bliver blændet. Blandt andet byder kollektionen på den smukke og fleksible 16PLUS væglampe. I kontrast til den elegante skærm i benporcelæn, står det robuste egetræ, som giver lampen et nordisk udtryk.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.