Opret brugerGlemt adgangskode
Mega Bulb SR2 Pendel - &tradition
Specifikationer
EAN:
5705385001653, 5705385000694, 5705385000618, 5705385001257
Materiale:
Mundblæst Glas
Farve:
Klart eller Silver Glas
Ø (Diameter):
180 mm
Højde:
230 mm
Vægt:
1,2 kg
Ledning:
Vælg mellem sort eller rød stof samt klar PVC (Silver kun med sort stof)
Lyskilde:
Max 60W Globe E27
Montering:
incl loftroset

Mega Bulb SR2 Pendel - &tradition

DKK 999,00
Prisgaranti

   På lager
stk.
Varenummer: 8200900001031
Design

Sofie Refer for &traditionKoncept

Den store udgave af Refers tribute til den gode gamle glødepære er den yngre søster i flokken, da den først kom til fem år efter SR1 blev lanceret.Med Mega Bulb SR2 Pendel, tændte den danske lys-kunstner Sofie Refer det nye årtusinde og en ny klassiker havde set dagens lys. Formen refererer med det tykke transparente glas til de første elektriske pærer. Sofie Refer fortsætter en elegant nordisk tradition, hvor hun tilføjer sin egen passion og feminine finurlighed.De små uregelmæssigheder i det mundblæste glas gør hver pendel unik og tilføjer historien om glaspusterens personlige bidrag i brugen af skiftevis sand, soda og kalk, i skabelsen af denne moderne klassiker, ved hjælp af de tusinde år gamle håndværksmetoder.Bulb pendlen har modtaget følgende hædersbevisninger:

Chicago Athenaeum - Good Design Award 2001

Museum for Arkitektur og Design - Wallpaper Design Award 2006 for bedste lys.Vis mere
Vis mindre
DesignSofie Refer for &traditionKonceptDen store udgave af Refers tribute til den gode gamle glødepære er den yngre søster i flokken, da den først kom til fem år efter SR1 blev lanceret.Med Mega Bulb SR2 Pendel, tændte den danske lys-kunstner Sofie Refer det nye årtusinde og en ny klassiker havde set dagens lys. Formen refererer med det tykke transparente glas til de første elektriske pærer. Sofie Refer fortsætter en elegant nordisk tradition, hvor hun tilføjer sin egen passion og feminine finurlighed.

De små uregelmæssigheder i det mundblæste glas gør hver pendel unik og tilføjer historien om glaspusterens personlige bidrag i brugen af skiftevis sand, soda og kalk, i skabelsen af denne moderne klassiker, ved hjælp af de tusinde år gamle håndværksmetoder.

Bulb pendlen har modtaget følgende hædersbevisninger:
Chicago Athenaeum - Good Design Award 2001
Museum for Arkitektur og Design - Wallpaper Design Award 2006 for bedste lys.
&tradition
&tradition tilstræber at slå bro over de nordiske traditioner og værdier af kunsthåndværk til moderne design.

De fleste af Andtraditions lamper er designet af Verner Panton.

God kvalitet vil altid være i højsæde men æstetikken i design og fremstillingsmetoder vil aldrig gå i stå.

&tradition er meget eksperimenterende og vil hele tiden udvikle nye teknikker måder at fremstille lys og lamper på.

De er provokerende og grænsebrydende og vil gerne redefinere og genopfinde måder at kombinere materialevalg, funktion og former.
Sortimentet fra &tradition indeholder således både nye værker og klassiske designs, som altid vil være tidløse her kan nævnes Flowerpot af Verner Panton.

Ligeledes ser de fremad og kigger konstant efter hvad der vil være klassikere i fremtiden som man kan se med deres nye Milk af NORM.
Deres perspektiv er globalt og de er på konstant udkig efter nye talenter verden over. De er karakteriseret ved at have høje kvalitetskrav og dette opnår de bl.a. ved at håndplukke deres produktionsfaciliteter.

De vægter deres nordiske rødder højt og dette vil altid være at spotte hos &tradition, bl.a. i deres valg af former og materialer. Ligesom de respekterer naturen og tror på design der er bæredygtigt og som er lavet til at holde.

Du kan også se &traditions hjemmeside her
Vis mere
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 10.00 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 22  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk