MILLION
Type
75 stk
Farver
9 stk
9 stk
27 stk
15 stk
15 stk
Materiale
75 stk

MILLION

MILLION er et københavnsk baseret design brand etableret af Claus Jakobsen og Jens Kajus med den vision at skabe ikonisk design ved hjælp af materialer og produktion i den allerhøjeste kvalitet.

Fokuseret på en streng tilgang til design, skaber Claus og Jens særprægede møbler, belysning og designobjekter. MILLION er et moderne brand, som fokuserer på den skandinaviske design tradition med blødhed og funktionalisme og de fremstiller produkter både til det moderne hjem samt det professionelle marked.

Million - æstetisk lampe produktion & design

MILLION blev grundlagt i 2015 af Claus Jakobsen og Jens Kajus og parret samarbejder med en lille gruppe af designere og arkitekter til at skabe nye produkter.

Alle produkter er udtænkt i København og lavet i Danmark. Kollektionen bestående af møbler, belysning og tilbehør - er præget af en præcis æstetisk, uovertrufne materialer samt produktion i særklasse, kombineret med et perfekt finish. Resultatet er produkter, der inviterer til dagligt brug i de næste mange år.

”Vores designfilosofi er baseret på et simpelt modernistisk design med skandinavisk varme og baseret på materialer af høj kvalitet og finish. For at opnå dette bruger vi små og mellemstore producenter placeret tæt på vores base, her i blandt i Danmark og Sydsverige, hvor vi aldrig er langt væk fra de mennesker, der driver maskinen. Vi tror på at det er de sidste 5% der tæller 100% - vi kompromitterer ikke med kvaliteten. Det er vigtigt for os at lave produkter, der kan klare hverdagens brug i årevis.”

Møbler, lamper og genstande formet af modernistisk inspiration og skandinavisk humanisme, danner grundlaget for det nye mærke MILLION, som er klar til at tage verden fra sin københavnske base.

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven