Parachilna - spansk design i ikonisk dansk selskab

3. juli 2018
Parachilna - spansk design i ikonisk dansk selskab
I værelse 506 på det ikoniske Radisson Blu Hotel i København hænger en Aballs pendel fra Parachilna. Hotellet, der tidligere hed SAS Royal Hotel, huser ligeledes værelse 606. Det eneste værelse som fortsat står præcis som Arne Jacobsen designede det tilbage i 1960 da hotellet først gang åbnede sine døre. Alt hotellets interiør blev oprindeligt designet af Arne Jacobsen og flere designikoner blev skabt til netop dette hotel.

At en af Parachilnas pendler hænger på ét af hotellets værelser er ikke et tilfælde. Designeren bag mærkets Aballs-serie Jaime Hayon har nemlig indrettet værelset. Værelse 506, som hotellet også kalder for Fritz Hansen Comtemporay – Inspireret Signatur Suite, er en kombination af det danske og spanske designsprog. Det er indrettet i samarbejde med Fritz Hansen som en hyldest til Arne Jacobsen. Jaime Hayon har designet flere møbler for Fritz Hansen og han har derfor stået i spidsen for Fritz Hansens indretning af Radisson Blu Hotels værelse 506. Aballs pendlen komplimenterer flot Danmarks allerførste og mest ikoniske designhotel.

Vil du også indrette dig med én af fremtidens designikoner? Find din nye Aballs lampe blandt vores store udvalg fra Parachilna her.