Louis Poulsen forårsnyheder 2019

8. januar 2019
Louis Poulsen forårsnyheder 2019
I 2019 kunne den berømte danske og anerkendte designer, forfatter og kulturkritikker Poul Henningsen være fyldt 125 år. Han blev født i 1894 og arbejdede igennem hele sit liv på at fuldkommengøre sit bidrag til belysning og design. Resultatet af hans mangeårige arbejde blev blandt andet PH Artichoke, PH 5 og PH 3/2 glas bord. I denne særlige anledning lancerer den traditionsrige producent bag hans revolutionerende design - Louis Poulsen - nyfortolkninger af blandt andet disse tre eftertragtede lamper.

Oplev dem hos Lampemesteren allerede nu!

Den ikoniske PH Artichoke designede Poul Henningsen i 1958 til Langelinie Pavillonen i København. Den blev oprindelig udført i en konstruktion af kobber med en rosa finish på bladenes inderside. Et nuancevalg som sikrede pendlen bløde og varme belysningsegenskaber. Louis Poulsen relancerer dette forår pendlen i sine originale materialer.

Også de afholdte PH 5, PH 5 mini og PH 3/2 bord med henholdsvis fem- og treskærmssystemet - som Poul Henningsen netop er særlig kendt for – udkommer til februar med et strejf af elegant messing.

Fra den 01-02-2019 kan du købe de fire nye lamper, mens de allerede nu kan ses og bestilles her.