NYHED - Panthella Portable fra Louis Poulsen

21. november 2019
NYHED - Panthella Portable fra Louis Poulsen
I starten af 2020 bliver den fantastiske Panthella Portable fra Louis Poulsen lanceret. Den transportable bordlampe er en udvidelse af den velkendte Panthella serie, som består af gulvlampen, samt bordlampe i to forskellige størrelser. Med den nye bordlampe er der tre forskellige størrelser at vælge mellem.

Da Verner Panton designede lampen i 1971, var det med fokus på at få den maksimale udbytte af lyset, ved at reflektere det i lampens egne former. Resultatet blev den fantastiske Panthella, hvor lyset både reflekteres i lampens skærm og på lampens trompetfod, hvorfra lyset sendes 360 grader ud i omgivelserne. De organiske former er et af kendetegnene ved Verner Pantons designs. Hans lamper fik for alvor comeback i 1990’erne, hvor vi fik øjnene op for retro design. Selvom lampen har snart 50 år på bagen, er det fortsat en af de mest populære lamper.

Lille lampe - stor effekt
Den lille nye version måler klap 24 centimeter i højden og vejer blot 500 gram. Når lampen er opladet via USB, kan den derfor let bringes med rundt i hele hjemmet. Lampens indbyggede 3-trins dæmpbar LED-lys, er let at betjene, via den diskrete ON/OFF-knap på lampens fod. Anvendes lampen med 100% lysstyrke, har den en batterilevetid på cirka 5 timer på en fuld opladning.

Med den ledningsfri Panthella bordlampe er man ikke afhængig af at have en stikkontakt i nærheden og den fungerer derfor perfekt som læselys, hyggelig belysning i stuen eller natlampe – alle steder hvor man i kortere tid har brug for et behageligt lys.

Lampen bliver lanceret i starten af 2020, men kan allerede nu forudbestilles her.