Nyeste skud på stammen fra Santa & Cole

24. april 2020
Nyeste skud på stammen fra Santa & Cole
På en gåtur i Barcelonas gader i starten af 1960’erne, fik Miguel Milá øje på en forladt glaskugle foran en glasfabrik. Han samlede den op, og det blev senere en vigtig del af den populære Cesta lampeserie. Med inspiration fra de traditionelle lanterner der lyser op langs kyster, landdistrikter og åbne terrasser, tegnede Miguel første udkast til Cesta i 1962. Lampen fik navnet Cesta, som er det spanske ord for kurv – designet til at holde om den ”skrøbelige” glaskugle. Lampeprojektet blev en af de mest ikoniske lamper, skabt af Miguel Milá. Senere kom lampens lillesøster Cestita, som nu også er tilgængelig i en To Go Version.

Lyset fra den flotte hvide opalskærm stråler af hygge, der spreder sig til resten af indretningen. Glasskærmen understøttes af et smukt stativ i kirsebærtræ, der er produceret af europæiske håndværkere ved hjælp af traditionelle dampbøjningsteknikker og samlet ved håndkraft. Den karakteristiske form og funktion, forbliver populær i den moderne indretning og komplimentere især den nordiske indretningsstil.

Den trådløse lampe oplades via USB, hvorefter lampen let bringes med rundt i hele hjemmet, hvor der er brug for et stemningsfyldt lys. Det indbyggede LED kan indstilles i tre forskellige lysstyrker og kan anvendes cirka 5 timer på højeste effekt, 12 timer må mellemeffekt og op til 24 timer på mindstekraft.

Se Cestita To Go lampen her.