NYHED - Tag godt imod Wallpipe - Lamper af vandrør

3. juli 2020
NYHED - Tag godt imod Wallpipe - Lamper af vandrør
Wallpipe blev etableret i Randers i 2018, af iværksætteren Lisbeth Grove Mikkelsen. Deres unikke lamper, består af vandrør og andre genbrugsmaterialer, kombineret med en vintage-agtig lyskilde, som fuldender det enkle og rustikke look. Der er lagt kærlighed i alle produkter, der bliver produceret fra bunden af de dygtigste håndværkere. De rustikke lamper er lavet i hånden på eget værksted, hvor der er fokus på at bevare det rå look fra genbrugsmaterialerne.

De synlige vandrør har gennem de seneste år være populære i indretningen. De karakteristiske rør passer ikke kun ind i det industrielle hjem, men kan anvendes i stort set alle indretningsstile. De kan både anvendes praktisk, til eksempelvis at hænge tøj på eller bygge møbler af. Du kan også bruge dem som et dekorativt element eller måske til at skjule ledninger.

Da alle Wallpipe lamperne er lavet af brugte vandrør, kan du være sikker på, at du får et produkt, der har sin helt egen historie. Vandrørene har alle deres egen historie; De har måske fungeret som fluen på væggen i bedstemors gamle badeværelse. Eller måske har de hængt i onkels værksted? -Du finder derfor ikke to Wallpipe lamper der er ens, hvilket er en del af charmen.

Se Wallpipe lamperne og læse mere om deres historie her.