Flowerpot VP8 Væglampen | Nyhed fra &tradition

15. oktober 2020
Flowerpot VP8 Væglampen | Nyhed fra &tradition
Tag godt imod det nye medlem af Flowerpot-familien; Flowerpot VP8 Væglampen. En superfin lampe, der tilfører hjemmet et klassisk Retrolook, sammen med et behageligt lys. Den karakteristiske lampeskærm er her monteret på et vægbeslag, der smukt følger lampens silhuet. Skærmen kan justeres i beslaget så den vipper op til 90 grader, hvis du har behov for et mere udadgående lys.

Lampen er helt ideel som sengelampe i soveværelset eller på børneværelset. Som læselys i den foretrukne læsekrog, giver lampen et blødt og behageligt lys, mens den giver et indbydende lys i entreen. Lampen fås i seks moderne farver og kommer med 2 meter matchende tekstilledning.

Den evigt populære Flowerpot


Verner Panton designede Flowerpot for mere end 50 år siden, hvor den oprindeligt var tiltænkt restauranter og hoteller. Den fandt dog hurtigt vej ind i de private hjem, hvor både bordlampen og pendlen lyset op på kommoden eller over spisebordet.

I forbindelse med 90’ernes retrobølge fik designelskerne igen øjnene op for lampen, men man skulle dengang være heldig at finde lampen i genbrugsbutikkerne. I 2003 genoptog det danske firma &tradition, produktionen af Flowerpot lampen, hvor den for alvor gjorde comeback og er i dag populær, som aldrig før. Den fås i dag som pendel i forskellige størrelser, to forskellige bordlamper, en Flowerpot To Go lampe (2020) og nu også som Flowerpot VP8 væglampen.

Lampen kan forudbestilles her og er klar til levering fra slutningen af december 2020.