Senadin Udendørslampe – Elegant udendørslys forvandler haven til et drømmeland.

11. maj 2021
Senadin Udendørslampe – Elegant udendørslys forvandler haven til et drømmeland.
Med de lyse sommeraftener på trapperne er tiden kommet til at rykke ud i haven. Det betyder, at den udendørs dekorationsbelysning skal være i orden. Derfor er vi glade for at kunne præsentere denne smukke lyskugle til haven. Med sin tidløse hvide overflade er dette smukke udendørslampe design et pragteksempel på den stærke Bauhaus tradition, der siden 2002 har guidet designfilosofien hos tyske Arcchio. Den hvide sfære er det simpleste og mest elegante geometriske udtryk og vil give både haven og indkørslen et umiskendeligt touch af æstetik.

Det lækre hvide lys forvandler med et slag haven til et fabelagtigt drømmesyn taget ud af Shakespeares En Skærsommernatsdrøm. Dette udtryk kan styrkes og tilpasses som ønsket ved at kombinere flere Senadin lamper i varierende størrelse. Efterhånden som mørket falder på, og årstiderne skifter, vil lamperne langsomt gennemgå en forvandling fra hyggelys i haven eller terrassen til fortryllende kunstinstallationer, der leger med aften-og nattemørket.

Som det er tilfældet med alle Arcchio udendørslamper er den tyske håndværkskvalitet også her til at tage og føle på. Gjort i et standhaftigt plastmateriale med en kapslingsgrad på IP54 frygter Senadin hverken vind eller vejr. Hver havelampe er udstyret med et tre meter langt kabel, hvilket gør tilslutningen til den udendørsstrømforsyning nem og samtidig giver en høj grad af fleksibilitet i placeringen. Et kraftigt spyd på undersiden fæster den store runde lampe til jorden. Den kan således uden problemer installeres blandt blomsterbedene, ved indkørslen eller langs stierne i haven, hvorfra den spreder sin varme behagelige glød.  


Senadin Udendørslampe kan ses i alle de spændende størrelser her