Den italienske kamæleon - Camouflage fra Flos

25. oktober 2021
Den italienske kamæleon - Camouflage fra Flos
At designer Pierro Lissoni er uddannet arkitekt fornemmer man straks på det geniale sammenspil mellem den minimalistiske Camouflage og den heldige væg, den ender med at hænge på. Lampens enkle geometriske form og mange de mange varierede nuancer, som den kommer i, gør det særdeles let at få den til at glide i ét med omgivelserne, så man i dagtimerne næppe bemærker dens tilstedeværelse. Men når mørket flader på, og lyset tændes, så træder Camouflage frem iklædt en lækker glorie af lys, der forvandler udendørsarealerne til et hyggeligt og indbydende opholdsareal, selv i de dunkle skumringstimer. Lyskilden er indsat bagved den bredeskærm, så lyset altid spreder sig indirekte og aldrig blænder eller skærer i øjet.

Dette spændende nye design kommer fra italienske Flos, der i mere end et halvt århundrede har produceret smukke luksuslamper af bedste italienske kvalitet. Det minimalistiske design vil derfor stå smukt til både moderne såvel som mere klassisk indrettede hjem. Skal udtrykket gøres mere dynamisk kan man med fordel opsætte flere Camouflage lamper i varierende farver i spændende konstellationer på væggene, hvilket på genial vis genfortolker den ellers kamuflerede lampes formål. Skal udendørsområderne således have samme kærlige omtanke som stue, køkken eller gangen, så er en Flos et oplagt valg.

Camouflage er udrustet med en kapslingsgrad på IP65, så den standhaftigt møder alle vejrets luner uden at blinke eller få antydninger af rust. Så uanset om det er haven eller indkørslen, der skal forkæles, så vil en Camouflage fra Flos tilføje det umiskendelige strejf af italiensk middelhavskvalitet. Camouflage fås både i lækker organisk grøn, dyb brun samt de mere diskrete lyse og mørke toner. Så uanset hvordan udtrykket skal være kan den italienske kamæleon tilpasses til jobbet og give en super smuk belysning til de mørkevintermåneder.

Se Camouflage I alle de smukke farver lige her