Unik ny-klassiker kommer nu i helt unik nuance - Se New Works Kizu Unique Marble her

7. februar 2022
Unik ny-klassiker kommer nu i helt unik nuance - Se New Works Kizu Unique Marble her
Da Kizu lampen kom til verden, var den en omgående ny-klassiker. Designer Lars Tornøe og det danske designfirma New Works formåede at skabe noget nyt, og det hidtil usete udtryk gjorde bordlampen til et omgående hit, da det ramte lampeforhandler- og designhylderne i 2015. De to modstående geometriske former og det udsøgte materialevalg gjorde, at Kizu kunne adskille sig mængden af de mange nye designlamper, der konstant bliver introduceret – og lampens popularitet betød også en serie af opdateringer fra New Works til både lampens størrelse og materiale-farver.

Her hos Lampemesteren var vi nogle af de første forhandlere, der så lampens ny-klassikerpotentiale – og det er os derfor en fornøjelse, at vi sammen med New Works kan løfte sløret for en ny eksklusiv variant af den eksklusive lampe!

Kizu Small Unique Marble hedder den – og selvom silhuetten er den samme som altid, så er materialets nuance denne gang helt særlig. Hidtil fandtes Kizu kun med marmorbase i sort, hvid eller grå, men med introduktionen af Unique Marble kommer der nu en helt speciel gråmeleret nuance. Lampen bruger stadigt hvidt marmor – men hvidt marmor med ekstraordinært mange åre.

Det der især gør lampen speciel, er årene i marmoret, der danner skygger, spil og mønster i basen. På den måde er der ikke to Kizu bordlamper, der er ens, og de elegante årer af krystalliserede mineraler, der er dannet under tryk gennem millioner af år, er det, der gør materialet eftertragtet og specielt. Den naturlige skønhed gør den enkelte lampe unik – og med den nye Unique Marble variant får du altså mulighed for at erhverve dig en helt unik variant af en i forvejen helt unik lampe.

Formen er den samme velkendte forførende form, som mange efterhånden kender, og de to modstående geometriske figurer danner balance på en måde, der gør lampen til noget helt særligt i indretningen. De bløde halvkugler og naturlige materialer skaber en beroligende effekt, der møder spænding i den balanceakt, som lampens form demonstrerer – en balanceakt der gentager sig i lampens harmoniske dynamik mellem form, materiale og udtryk.  

Den særlige Kizu Unique Marble kommer kun i omtrent 50 eksemplarer, og forhandles eksklusivt hos os.

Se Kizu Unique Marble her!