Asteria fra UMAGE i hele TO nye, lækre farver!

2. marts 2022
Asteria fra UMAGE i hele TO nye, lækre farver!
”Født i krydsfeltet mellem design, teknologi og håndværk – sådan beskriver UMAGEs grundlægger og kreativ chefudvikler, Søren Ravn Christensen, tilblivelsen af det klassiske Asteria design. Som navnet antyder, bestræber UMAGE sig hver eneste dag på at gøre deres absolut bedste i forsøget på at kombinere æstetik, enkelthed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et fokus på miljøvenlige løsninger. I 2008 blev UMAGE etableret, i håbet om at skabe et bæredygtigt koncept med designs af høj kvalitet og fleksibilitet, og siden har virksomheden været i konstant udvikling og vækst, således at de i dag er repræsenteret i over 1500 butikker i mere end 50 lande verden over.

!Asteria!I selskab med UMAGEs mest populære lamper, finder man Asteria serien, som du kan få i mange forskellige udgaver, lige fra bord- eller gulvlamper til loftlamper og pendler i flere størrelser og farver, hvilket giver dig en lang række unikke belysnings- og indretningsmuligheder. Her kan du, for et mere personligt, unikt og fuldendt udtryk i din indretning, med fordel placere flere af lamperne i serien sammen.

Lamperne har et minimalistisk design med rene linjer, som udmunder sig i en smuk, tynd cirkulær form, der fås i en lang række skønne farver, alle med nydelige messing eller metal detaljer, der giver dem et elegant og moderne look, som gør dem enorm dekorative tændt som slukket. Fælles for alle lamperne i serien er, at de har et specialdesignet LED-panel, som spreder et elegant, behageligt og blændfrit lys, der formår at sætte en hyggelig stemning i dine omgivelser. Med en levetid på 25.000 timer, bliver lamperne også en holdbar og energieffektiv løsning, du kan have i din indretning i mange år.

Velkendt design i nye, flotte farverDe eksisterende farver i Asteria serien giver lamperne et tidløst og stilrent udtryk, der aldrig vil gå af mode, og her bidrager de nye farver uden tvivl til det samme udtryk. De har nemlig lanceret to helt nye, sprøde farver, henholdsvis Mist og Olive, som hver især bidrager til det kunstneriske og skandinaviske udtryk, som lamperne udstråler. I kombination med det enkle og æstetiske design, gør de nye støvede farver sig specielt godt i de moderne og minimalistiske indretningsstile. Her kan du placere både de eksisterende og de nye, lækre farver alle steder – ved siden af sofagruppen eller sengen, på skrivebordet eller i det hyggelige læsehjørne – det er kun fantasien, der sætter grænser for dette tidløse design, der er elsket over hele verden.  

Se den komplette Asteria serie fra UMAGE her